• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda staj imkânı

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Selam hanımlar
hergün konu açtığım için kusura bakmayın. İnternette bilgi edinmek için araştırdım fakat doğru düzgün bişey bulamadım. Ben Erasmus döneminden sonra bir staj dönemi yapmak istiyorum. Zorunlu değil ama ben istiyorum ilerde iş ararken az biraz tecrübem olsun, iş hayatını önceden göreyim bişeyler öğreneyim diye. Erasmus sırf öğrenci değişimi için değil, ayrıca yurtdışında staj yapmak isteyen öğrencileri de destekliyor imkanlar sunuyor, maddi olarak da.

Belki çok abartıyorum ama ben Yayın evlerine başvurmak istiyorum (Hürriyet, Milliyet, Sabah, vs vs). Bu çok mu imkansız sizce. Nette ğniversitr öğrencileri için staj imkanı üzerine hiçbir şey bulamadım. Eylülde gittiğimde araştıracağım tabikide.Belki aranızda bilgisi olan vardır diye sizlere danışmak istedim. Bu konu benim için çok önemli. Hatta bir ara ATV stüdyosunda staj yapma hayalini kurdum :27: Öyle biryere girmek okadar kolay değildir eminim, torpilin falan olucaktır kesin. Sizce gidip sorsam şansım nekadar yüksek olur? Veya öyle bir yerde çalışan varsa aranızda bana lütfen bilgi versin.

çok mu yükseklere uçuyorum sizce?:52:

Back