İstanbul'da suda doğum ve pendik civarında iyi bir doğum doktoru

alexandria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
511
0
46
İstanbul
Kızlar Merhaba,

Beklenmedik bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. 1 aylık falan olsa gerek. Henüz hiç doktora gitmedim. Bana Pendik civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

Ve suda doğum yapan arkadaşlar oldu mu burada? İnternetten videolarını falan izlemiştim daha önce, gayet iyi görünüyordu. Hatta ev imkanlarında bile doğum yapan vardı. Tabi ki evde falan düşünmüyorum ama var mı İstanbul'da bu uygulamayı yapan bi yer? Veya yaptıran var mı? Çok teşekkür ederim.

Kızlar ya bi bilen yok mu hakikaten Pendik civarında iyi bir doğum doktoru? Çok stres yaptım, doktora gitmem gerek ama yeni taşındım buraya ve kimseyi tanımıyorum, soramıyorum. siz yardımcı olmazsanız kim yardımcı olacak bana? :5:

Kızlar ya bi bilen yok mu hakikaten Pendik civarında iyi bir doğum doktoru? Çok stres yaptım, doktora gitmem gerek ama yeni taşındım buraya ve kimseyi tanımıyorum, soramıyorum. siz yardımcı olmazsanız kim yardımcı olacak bana? :5:

MErhaba, tebrik ederim öncelikle. Bende pendik'e yeni taşındım sayılır. Yoğun araştırmalarım sonucu Pendik Bölge Hastanesinde karar kıldım. Dr Mustafa Özbek'e gidiyorum ve kısmet olursa da doğumumu da o yaptıracak. Suda doğumu başlarda bende çok merak ediyodum ama İstanbulda sanırım karşı yakada bir yer yapıyomuş. Daha ülkemizde çok yaygınlaşmadı yani.

MErhaba, tebrik ederim öncelikle. Bende pendik'e yeni taşındım sayılır. Yoğun araştırmalarım sonucu Pendik Bölge Hastanesinde karar kıldım. Dr Mustafa Özbek'e gidiyorum ve kısmet olursa da doğumumu da o yaptıracak. Suda doğumu başlarda bende çok merak ediyodum ama İstanbulda sanırım karşı yakada bir yer yapıyomuş. Daha ülkemizde çok yaygınlaşmadı yani.

Canım çok teşekkür ederim. Ben de internette baya okudum yorum falan ve Bölge Hastanesi, Mustafa Özbek diyorlar. madem ben de ona gideyim. Suda doğumu biraz daha araştırıcam galiba. Daha acısızsa, onu düşünebilirim ya zaten çok korkuyorum :18: Senin de az kalmış, ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah :)

selam,

Suda doğum konuşunda bilgim yok ama pendik bölge hastanesinde Dr.Selda Karakaya'yı şiddetle tavsiye ediyorum.
Bebeğimin olacağı günden beri sürekli ona gidiyorum,şuan 22 haftalık hamileyim,çok memnunum.Ilımlı,naif tavırları güven verici.
Ben biraz detaycı biriyim,açıklamalara önem veriyorum,Selda Hn beklentimi karşılıyor.

Kızlar Merhaba,

Beklenmedik bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. 1 aylık falan olsa gerek. Henüz hiç doktora gitmedim. Bana Pendik civarında tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

Ve suda doğum yapan arkadaşlar oldu mu burada? İnternetten videolarını falan izlemiştim daha önce, gayet iyi görünüyordu. Hatta ev imkanlarında bile doğum yapan vardı. Tabi ki evde falan düşünmüyorum ama var mı İstanbul'da bu uygulamayı yapan bi yer? Veya yaptıran var mı? Çok teşekkür ederim.
Canım suda doğumu halaa düşünüyor musun bilmiyorum ama ben kontrollerime Emsey Hastanesine gidiyorum. orada tanıtım broşürleri filan vardı suda doğumla ilgili. Suda doğum yapmasalar broşür koymazlardı diye düşünüyorum.

bende suda doğum istiyorum hatta emsey hastanesine bu yüzden gidiyordum ama ordakş suda doğum tam olarak suda gerçekleşmiyormuş.. sancıyı suyun içinde çekip doğumu masada yaptırıyorlarmış :( ben suyun içinde doğurmak istiyorum

Merhaba

Pendik civarinda suda dogum icin bir yer bulabildiniz mi? Ne yaptiniz acaba? Tecrubelerinizi paylasabilirseniz cok seviniriz.

Kızlar Merhaba,

Back
X