Sünnet İstanbulda sünnet için hastane önerileriniz...

Benim 4,5 yaşındaki oğlum bugun sünnet oldu, Pendik'te yüzyıl hastanesinde çocuk cerrahı Bekir Ayık idi doktorumuz.
Çok endişeliydim son ana kadar. Sakinleştirici verilecek olması, sünnet esnasında uyutulması filan çok ürkütmüştü beni.
Bugun sünnetten sonra oğlum baygın geldi odaya, 40 dk uyudu uyandı. İlk dakikalarda huysuzlandı ama şu an hiçbirsey hatırlamıyor, sadece yatakta yattığını biliyor, ameliyathaneye alındığını sünnet edildiğini filan hiç anımsamıyor aldığı sakinleştirici ve uyutulma sebebiyle.
Açıkçası şu an maşallah çok iyiyiz, altı saat bile geçmedi sünnetin üstünden, evde oynuyor, yürüyo tuvalete gidiyor filan sıkıntı yok hamdolsun.
Tavsiye ederim hanımlar, cidden sorunsuz bir sünnet oldu bizimkisi, pazartesi de kontrole gitcez bakalım..
ne kadar ödediniz acaba?

Canım, Şişlideki Kadıoğlu Hastanesini kesinlikle tavsiye ederim. Hem işin ehli doktorlar var, hem de hijyenik ortam.

Bizde beylikduzundeyiz 5 aylik oldu oglum cok buyumeden sünnet istiyoruz fiyatlar ve doktor onerebilecek biri var mi?

Şişli türkiye Hastanesi. Fiyatı lüks hastanelere göre daha uygun. 2 aylıkken sünneti yapıldı. Genel anestezi veya sedasyon yapmadıkları için tercih ettim, sadece pipisi iğne ile uyuşturuldu. 1 haftada tamamen iyileşti. 800 tl ücreti.

Arkadaşlar bende önerilerinizi bekliyorum, yiğenim için bizde bakıyoruz.

Herkes 2016 güncel fiyatlar hakkında bilgilendirebilir mi biz erkek bebi annelerini?

Esenler Medipol Hastanesi'nde 400 TL

Ben de araştırıyorum ikiz bebeklerim için guncel sunnet fiyatları:

Esenler Medipol Hastanesi: lokal 450 tl, genel 550 tl. Klasik cerrahi dikisli yontem yapılıyor. Doktorlar dogerini tavsiye etmiyormuş
Medipol Mega Hastanesi: uzm ve doc 1100 tl, prof 1400 tl lokal anestezi
Başkent Üniversitesi Hastanesi: 1000 tl
Medical Park Gaziosmanpasa: 900 tl

Ben de araştıyorum.Doğar doğmaz yaptırmak istiyorum. Bu arada üroloji mi yoksa genel cerrah mı yapıyor.Gittiğim hastane üroloji dedi :S

Ben de araştıyorum.Doğar doğmaz yaptırmak istiyorum. Bu arada üroloji mi yoksa genel cerrah mı yapıyor.Gittiğim hastane üroloji dedi :S
Hastaneye gore değiştir. Uroloji cerrahi yapan da var, cocuk cerrahi yapan da var. Ben urolojinim daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yenibosna nisa hastanesinde 575+ 75 lira muayene ucreti. Ilker bey doktor. Yaptıran veya duyan var mi

Back
X