- 27 Temmuz 2016
- 203
- 140
- 103
- Konu Sahibi gozdesultan
-
Raporla ilaçların yüzde 30 u gibi ilk demede ödersin tüp bebekte 4 bine falan gelir
Raporsuz 3 bin ilaç 6-7 bin tüp bebek
Dikkatlerini çekmemiş demek ki bazen olabiliyor alınmaya gerek yok cnmCanım çok sağol cevap verdiğin için, diğerleri neden bu kadar duyarsız kaldı anlamadım..
Tabi Cerrahpaşa aşılama da tüp bebek yaptırırsanız hiç para ödemeyebilirsin ilaçlara da çok cüzii ücretler ödersin
Evet ohss riskim vardı benim mesela sadece overilasyon indikasyonu oldumcanım bende raporlu denedim bahçeci umut tüp bebek merkezinde özel araştırıyorsan buradada yaptırabilirsin rapor geçiyor bazı durumlarda aşılamaya gerek olmadan rapor veriyorlar
Yazini yeni gordum canim bende ilk basta devlet diye dusunmustum ama kendimide esiminide okadar yipratmak istemedim arastirdim uzun sure sonunda hem maneviyat acisindan hem guvenilirlik hemde fiyat acisindan en uygun yeri buldum emsey hastanesi doktor nesrin bastug simdi bi yavrum var ilk denemede oldu diger hastanelere baktigimda fiyati gercekten cok iyi bu arada benim ilaclarim sadece 750 lira tuttuCanım çok sağol cevap verdiğin için, diğerleri neden bu kadar duyarsız kaldı anlamadım..
CNM RAPORU NASIL ÇIKARTIYORUZ RAPOR HER ÖZEL HASTANEDE GEÇERLİMİ ACABAcanım hiç devlet hastanesinde zaman kaybetme bence rapor al direkt özele git ben bahçeci umuta gidiyorum raporlu yarı fiyatına geliyor
YADA RAPORU SEN NERDEN ALDIN NASIL YAPTIN YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİMcanım hiç devlet hastanesinde zaman kaybetme bence rapor al direkt özele git ben bahçeci umuta gidiyorum raporlu yarı fiyatına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?