• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda tup bebek yaptiranlar yardim edinnn memorial mi bahceci fulya mi???

Gokyuzunde

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
25
0
16
Hatay
Tecrubelerinize cok ihtiyacim var iskenderundan istanbula gelecem o yuzden ön arastirma sansim yok ancak internetten arastirma yapabiliyorum bana nereyi onerirsiniz bir de hangi doktor ??

Tecrubelerinize cok ihtiyacim var iskenderundan istanbula gelecem o yuzden ön arastirma sansim yok ancak internetten arastirma yapabiliyorum bana nereyi onerirsiniz bir de hangi doktor ??

Benim görüşüm kesinlikle Bahçeci Fula ve Dr.Erbil YAĞMUR.
Doktorları,embriyologları,ekibi,labaratuvarı 1 numara.
Memnun kalırsın arkadaşım.
Hayırlı olsun.

Canım eğer sorun ,kafana takılan birşey olursa sorabilirsin,,,
Genelde temmuz topiğindeyim.

ben Memorial'ı öneriyorum
Memorial Şişli sanırım en iyisiymiş ama ben evime yakın olduğu için Memorial Ataşehir'de bir kaç gün sonra tedaviye başlayacağım...

madem istanbuldasın neden fertijin seval hanımı düşünmüyorsun

diğerlerini bilmem ama işlem ücreti biraz pahalı seval hanımda 5000€ dedi ben istanbulda yaşasam kesin seval hanımı denerdim çok başarı hikayesi var ve hep zor elde edilen bebekler çok deneme ve çok kaybı olan hastaları var ve bebeklerini kucağına almışlar.

ben lenfosit aşımı fertijinde yaptırıyorum uzaklık sorun olmasa kesin orda denerdim

Benim görüşüm kesinlikle Bahçeci Fula ve Dr.Erbil YAĞMUR.
Doktorları,embriyologları,ekibi,labaratuvarı 1 numara.
Memnun kalırsın arkadaşım.
Hayırlı olsun.

Canmm bnmmm yaa ne olursun ne biliyosan anlatt ben suanda istanbuldayimm bgn erbil beyle gorustm ve snn yazdigindn haberm yoktu smdi okudm tuylerm diken diken oldu tamda erbil beyle ilgili arastirma yapiyodm yorum bulmaya calisiyodm bnden hsg istedi yarn cektirecem sen oraya mi gittin???

kızlar herkese merabalar eşim emre bakırcıoglunun hastası morfolojisi 0 ile 4 arasında değişiyor. haziran ayında kısmetse tüp bebek denemeyi düşünüyoruz ama merkez konusunda kararsız kaldık. medical park bahçelievler/umut tüp bebek
erkek infertilitesinde nereyi önerirsiniz. deneyimleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Benim görüşüm kesinlikle medipol hastanesi MUSTAFA ACET tir. sükürler olsun 5 haftalık hamileyim Rabbbim herkeze nasip etsin her ayrıntıyı dikketle dinliyo inceliyor .ben cok zor bir hastaydım bunu biliyodum kendiside zaten söylemişti.Basarcaz dedi inandım ve Basardık sükürrler olsun Baslamasanızda bence bir kere gitmelisiniz görünmelisiniz

kızlar herkese merabalar eşim emre bakırcıoglunun hastası morfolojisi 0 ile 4 arasında değişiyor. haziran ayında kısmetse tüp bebek denemeyi düşünüyoruz ama merkez konusunda kararsız kaldık. medical park bahçelievler/umut tüp bebek
erkek infertilitesinde nereyi önerirsiniz. deneyimleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim

bizimde sorun erkek infertilitesi umut tüp bebekte ulun bein hasatasıydım ama tutmadı..merkez kötü diyemem ben memnun kaldım.ama ulun bey emre bakırcıoğlu ordan ayrılmışlar nereye gittiklerini bilmiyorum.şuan selen hanım orda.birde sgklı olarak 3800 ücret dediler bana çok pahalı geldi..1000 civarıda ila. tutuyo sgklıda.nerdeyse 5000..ben geçen sene 6000 e acıbademde yqptırmıştım ama oda olmamıştı...bana umut çok pahalı geldi dediğim gibi bide doktorum gidince insanın kafası karışıyor.eger doktorum gitmeseydi sgklıda oldugu için umut tup bebegı sececektım...şimdi bende arastırmadayım.istanbul tüp bebek emre beyinde çok iyi oldugunuı duydum orayıda arastırabilirsin.eger sgklıysan ücretide 2500 dediler bana ama dediğim gibi ben henuız kararsızım...benim 3.denemem olacak maddiyat olarak bizi epey zorladı.eğer oyle olmasaydı kesinlkle memorialı seçerdim çünkü orayı çok iyi duydum...yada umut değilde bahçeci fulyada güzel doktorlar var.

Back
X