istanbul'da üroloji uzmanı arıyorum

cocukruhlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
86
0
86
İstanbul
arkadaşlar istanbul'da işinin ehli üroloji uzmanı arıyorum yardım edin lütfen.
bebeğim olsun istiyorum.
eşimin spermlerinde hareket sorunu var. :43:
bildiğiniz doktor varsa yazarmısınız lütfen

cnmm aynı sıkıntı bende de var.ama sıkıntı bnm hormonlarımda fsh 80.yaşım 21 :( 1 yıllık evliyiz1 yıldır çalışıyoruz ama olmuyor işte.bu ay klomen + çatlatma iğnesi ve duphaston kullandım adetim 1 hafta kadar geçti.evde idrar testi yaptım 2 tane pozitif hemen hastaneye gittim beta hcg negatif hala hastalanmadım bilmiyorum nolucak sonumuz rabbim yardımcımız olsun..

çok ilginç gelmesin sana oluyor böyle şeyler idrarda çıkar kanda çıkmaz kanda çıkar idrarda çıkmaz.kafamız karışıp duruyor. sabırla beklemek lazım.ama sen fazla bekleme cnm tekrar kan testi yaptır.hayırlı haberler verirsin inşallah.

yasemin
teşekkür ederim bu doktoru sanırım siz denediniz bizim derdimize derman olur inşallah.
size çözüm oldu mu acaba merak ettim?:1:

yasemin
teşekkür ederim bu doktoru sanırım siz denediniz bizim derdimize derman olur inşallah.
size çözüm oldu mu acaba merak ettim?:1:

yok canım.biz gitmedik ona.ama bizim buralarda erkek kısırlığında ün yapmış bir doktor.bizimde sonradan haberimiz oldu.eşimde varikoselden ameliyat olmuştu sayı ve hareket için malesef hiç bir işe yaramadı.doktor seçimi çok önemli.biz ameliyatın hiç bir işe yaramadığını söyleyince doktor hemen kendini savundu.arginex kullan bakalım dedi.şimdi onu kullanıp sonucuna göre.bu prof'a gitcek.

yok canım.biz gitmedik ona.ama bizim buralarda erkek kısırlığında ün yapmış bir doktor.bizimde sonradan haberimiz oldu.eşimde varikoselden ameliyat olmuştu sayı ve hareket için malesef hiç bir işe yaramadı.doktor seçimi çok önemli.biz ameliyatın hiç bir işe yaramadığını söyleyince doktor hemen kendini savundu.arginex kullan bakalım dedi.şimdi onu kullanıp sonucuna göre.bu prof'a gitcek.

ilaç iyi gelirde hayırlı haberler verirsin inşallah.
bizde 2 kez aşılama denedik olmadı eşimin sonuçlarını doktorlar sitesindeki doktorlara sordum çoğu varikösel dedi.ama gittiğimiz doktor bişey yok aşılama dedi. tüp bebeğe başlıyacaktık ama başka bi ürolog daha görsün dedim. inşallah tüp bebek olmadan sorun halledilir. çok yoruldum çünkü.

büyük ALLAH'ım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah. :49:

Back
X