• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da uygun fiyatlı ve iyi bir endodonti (kanal tedavisi) doktoru arıyorum

Alonsey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
86
İstanbul’da işini iyi yapan bir endodonti (kanal tedavisi) doktoru arıyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Fiyat olarak uygun deme sebebim bazı diş kliniklerinin diğer kliniklerin 3 kati fiyat veriyor olması. Abartılı fiyatı olmasin anlamında uygun diyorum.

Sağ alt en arka azı dişime 2 kez kanal tedavisi yapıldı. Son çekilen röntgende kök ucunda iltihap (apikal lezyon) olduğu söylendi. Doktorum dişin kurtarılma şansının az kaldığını, çekim + implant ya da kaplama önerdi ama bu yaklaşım bana çok güven vermedi.

Amacım mümkünse dişimi kurtarmak (kanal yenileme veya gerekirse apikal rezeksiyon).

Tecrübelerinizi, gittiğiniz doktoru ve varsa yaklaşık ücret bilgisini yazabilirseniz benim için çok yol gösterici olur.
Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek üyeler 😢

Ne kadar zormuş diş hekimi bulmak 😪

Diş fakültesine git

Diş fakültesine git
Cevabınız için teşekkür ederim. Uygun fiyatli derken bazi klinikler diğerlerine göre kat kat yüksek absürt rakamlar veriyor, o yüzden uygun fiyat gibi bir kelime kullandim. Aslinda demek istediğim Fiyatını uçurmamıs bir doktor :) Sadece kanala öyle bir fiyat aldim ki dolgu hariç, buraya yazarsam baska kliniklerde öyle yapar diye yazmaya korktum 🥲

Cevabınız için teşekkür ederim. Uygun fiyatli derken bazi klinikler diğerlerine göre kat kat yüksek absürt rakamlar veriyor, o yüzden uygun fiyat gibi bir kelime kullandim. Aslinda demek istediğim Fiyatını uçurmamıs bir doktor :) Sadece kanala öyle bir fiyat aldim ki dolgu hariç, buraya yazarsam baska kliniklerde öyle yapar diye yazmaya korktum 🥲
Tamam işte d fakültede de yapıyorlar işlemleri

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek üyeler 😢
Beşiktaş ta adem günaydın var endodonti uzmanı banada diş çekimi yapacaklardı sonrası implant ben çektirmek istemedim kaç yere gittim lezyon var kaplama altında iki dişte tedaviyle kurtarmaya çalışıyoruz bakalım
Fiyat ise kanal yenileme 12 bin tek diş için

Beşiktaş ta adem günaydın var endodonti uzmanı banada diş çekimi yapacaklardı sonrası implant ben çektirmek istemedim kaç yere gittim lezyon var kaplama altında iki dişte tedaviyle kurtarmaya çalışıyoruz bakalım
Fiyat ise kanal yenileme 12 bin tek diş için
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sonucu iyi olmuştur kurtarırsınız dişi. Doldu işlemi hariç sırf kanal 12 bin di mi :) Siz memnun kalırsanız bende görünürüm oraya :)

Back
X