İstanbulda uygun ve doğal burun yapan dr?(bu fiyatlar ne böyle?)

Arkadaslar merhaba..
Istanbulda dogal ve uygun fiyata burun estetigi yapan bi dr ariyorum,su drlardan fiyat aldim
Salih emre uregen
Emre ilhan
Abdulkadir goksel
Baris Cakir
Muhammed dilber
Allah askina bu fiyatlar ne boyle?15 bin 18 binler havada ucusuyo ve forumda ayni kisilerin 3-4 yil oncesi yari fiyatina yaptigini ogrenince cildirdim,piyasa bu kdr mi yukseldi??
Muhammed dilber en mantiklisiydi 10 bin tl ama onda da bazi olumsuz yorumlar ve istedigim tarihe randevu vermemesi benim icin problem oldu.Burnumda cok buyuk bi problem yok tek problemim kikirdaklarin asimetrik olmasi..6-8 bin 10 bine kadar tamam diyorum,daha fazlasi butcemi asiyo..10 bine iyi bi dr var mi istda onerdiginiz?
Ozellikle abdulkadir beyin yaptgi burunlara bayildim..salih emre uregem de cok hos..en son care salih emre uregen olucak borca giriptavsiyesi olan?
Şuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki ☺️ Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın ❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
istanbul anadolu yakasında şahruz şeyda 5000 tlye oldum 6 aylık kontroller falan dahil doğal bir burun istedim o doğrultuda yaptı resimlerimden sürecimi kontrol edebilirsin. bugun daha 35. günümdeyim. memnunum. sıkıntı yaşamadım henüz, ilgili ve güleryüzlü.
bir insanin burnu anca bukadar dogal olabilir. cok begendim

Arkadaşlar Dr Emre ilhan'ın 2017 güncel fiyatı nedir bilen var mı?
Evet 22 bin TL agustos fiyatiydi.
kiz arkadasim 5 sene önce oldu 8 bin tl ye
ama emre ilhanda yaptirmam ben. bütün burunlar ayni. ben hemen emre ilhan burnunu anliyorum. alindan buruna düm düz direk gibi.

Kizlar ben Cem altindag'a oldum. Kbb doktoru kendisi. Kimsenin anlamadığı gibi ben bile bazen unutuyorum ameliyat oldugumu. Çok memnun kaldım. Kapalı yapmış ameliyati. Ben açar eder sanıyordum. Hicbir morarmam olmadi. Ameliyattan sonra üçüncü gün fotom var bulursam atabilirim size. Ki benim burun cooook değişti. Emre ilhan çok uçmuş ya ben 2010 sorduğumda düz 5000 demişti :S

22 bin tl mi, :silah: ben geçenlerde 18 bin tl diye görmüştüm yine başka bir postta ama herkes farklı biliyorsa demekki. Okadar para verilir mi bilemedim şimdi.

Evet 22 bin TL agustos fiyatiydi.
kiz arkadasim 5 sene önce oldu 8 bin tl ye
ama emre ilhanda yaptirmam ben. bütün burunlar ayni. ben hemen emre ilhan burnunu anliyorum. alindan buruna düm düz direk gibi.
22 bin ne ya komple meme burun göbek ameliyatı yapılır onunla 5 bin 8 bin arası normal geliyor ama üstü abartı bence ama tabi doların etkiside vardır muhtemelen 4 tl oldu meret

merhaba arkadaşlar geçen sene dr banu aksoy’a ameliyat oldum, daha önce ameliyat yaptığı iki kişiyi tanıyorum sonuçlar mükemmeldi, bir yılım bitti benimkide inanılmaz doğal kimse anlamıyor ameliyat olduğumu, eli çok hafif ameliyat sonrası da rahat geçti normal de beykoz devlet hastanesinin doktoru ama özelde de yapıyor, ben özelde 5.000TL verdim anadolu yakasında oldum yeni bir hastene idi, abartı birşey isterseniz ben bu ameliyatı yapamam diyor ve sizi kabul etmiyor, o kadar işinin ehli bir dr, ticari bakmıyor olaya, aynı zamanda çok sıcak ve cana yakın bir hanım, kendinizi ona rahatça teslim edebilirsiniz. sorusu olan varsa detay yazabilirim.

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X