Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbulda yaşayan arkadaşlar bi bakabilir misiniz?
Tatlım bu bindallilari bursada elmasbahceler tarafında DİKİŞ EVİ die bir yer var orda bulabilirsin:-D facebookta ayni isimle ararsan modelleri görürsün. Ancak satmiorlar kiraliorlar. Kampanyalar olabilior ama genel fiyatlari 350 tl. İçinde başlığı, yuz örtüsü, kina gülü falan dahil:-D
Tatlım bu bindallilari bursada elmasbahceler tarafında DİKİŞ EVİ die bir yer var orda bulabilirsin:-D facebookta ayni isimle ararsan modelleri görürsün. Ancak satmiorlar kiraliorlar. Kampanyalar olabilior ama genel fiyatlari 350 tl. İçinde başlığı, yuz örtüsü, kina gülü falan dahil:-D
bu resimler ordan zaten canım eylülün 15 ine kadar ellerinde boş olan kaftan hiç yokmuş satmıyorlarda benim kınamda 31 ağustos ama ben çok istiyorum bunlardan ya tşk ederim ilgin için
Moda galeri diye bi yer var bu kadar süslü olmasa da buna benzer şeyler var hiç yoktan iyidir. Muhteşem yüzyıl dizisindeki nerdeyse bütün elbiseleri birebir kopyalamışlar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu resimler ordan zaten canım eylülün 15 ine kadar ellerinde boş olan kaftan hiç yokmuş satmıyorlarda benim kınamda 31 ağustos ama ben çok istiyorum bunlardan ya tşk ederim ilgin için
ah canımcım( baya da erken davranmışsın aslında ama tüh.. bak namazgah taraflarında sultaniyegah diye bir yer var ordada bu tarz şeyler şeyler var bak bakalım orayada. işallahh gönlüne göre bişeyler bulursun