Herkese merhaba dert değil konum sadece bilgi almak istiyorum bir kaç günlüğüne İstanbul'a gitcez hesaplı tesettür mağazaları ve çantacilarin olduğu yerleri soyleyebilir misin AVM özellikle istemiyorum çok bilmediğimiz için tek bir yerden alış veriş yapabileceğimiz yer neresidir ayrica takı malzemeleri yani boncukcularin çok olduğu yerleri de söylerseniz sevinirim kısa süre kalcaz tek bı yerden halletmek istiyorum trafik malum saatlerce zaman harcamak istemiyorum ordan oraya
İstanbul bahsettiğiniz gibi tek seferde hepsini halledebileceğiniz bir her değil. Eminönü’ne gidersiniz toptancıların olduğu yer evet ama ucuza almanız pek mümkün değil. Bilmeyeni görünce daha da fiyat artırıyorlar.
fatih veznecilerde genelde iş hanları var, orda toptancılar var. çoğu mağaza tek te satıyor. Siteye koyup 300e sattıkları çantaları ordan 40 50 tlye alıyorlar genelde
İstanbul bahsettiğiniz gibi tek seferde hepsini halledebileceğiniz bir her değil. Eminönü’ne gidersiniz toptancıların olduğu yer evet ama ucuza almanız pek mümkün değil. Bilmeyeni görünce daha da fiyat artırıyorlar.
Kesinlikle toptan dedikleri şey perakende fiyatı ile aynı. Artık internet Alışveriş Eminönü’nden ucuza geliyor. Yıllarca Eminönü’nden malzeme almış birisi olarak söylüyorum bunu. Artık gitmiyorum asla.
Kesinlikle toptan dedikleri şey perakende fiyatı ile aynı. Artık internet Alışveriş Eminönü’nden ucuza geliyor. Yıllarca Eminönü’nden malzeme almış birisi olarak söylüyorum bunu. Artık gitmiyorum asla.
Eminonu ve civarinin fiyat olarak hiçbir cazibesi yok bencede. Avantajı herseyi aynı anda çok çeşitli bulup görerek almak. Fiyat olarak internet alisverisi kesinlikle daha uygun
Kısmet bana uymazsa almam ama yinede şansımı deniycem valla eşim gezer aslında başka yerlere de götürür ama beni İstanbul çok boğuyor kalabalık hoşuma gitmiyor kısmet gidince belki fikrim değişir
Eminonu ve civarinin fiyat olarak hiçbir cazibesi yok bencede. Avantajı herseyi aynı anda çok çeşitli bulup görerek almak. Fiyat olarak internet alisverisi kesinlikle daha uygun