İstanbul'daki Çeyiz Topikçileriyle Buluşuyooruuuzzz!

kycno

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
2.620
146
363
Selam kuzucuklar

Biz İstanbul'daki çeyiz topikçileri olarak buluşmaya karar verdik, organizasyonu da nacizane ben üstlendim

Tarih olarak uygun bulunduğumuz zaman dilimi 26 Ocak 2014 Pazar günü olarak belirlendi.

Mekan da şimdilik Ortaköy olarak belirlendi.

Büşüm (Bsahin), Sevgi (Seh), Tinkerbell, Sevdalinka, Giz vs bu arkadaşlarımız gelebilecekleri yönünde beyanat verdiler

Katılmak isteyenlerle tanışıp, kaynaşıp,harika bir ortaköy macerası yaşamak istiyoruz

KK dostluklarını gerçek hayata taşımak isteyen herkesi beklerimmm

Son düzenleme:
İnşallah ben gelicem kuzum bi aksilik çıkmaz, Allahtan zarar ziyan olmazsa...

Arkadaşlarla tanışmak istiyorum

Bi aksilik çıkmazsa bende katılmak, sizlerle tanışmayı çok isteriiim.

Ben de gelmek istiyorum ama benim topiğim yok gelebilir miyim canım bende?

İzin alamaz mısın o gün için :26: gelmeni çok isterim serycim

çok gelmek isterim aslında ama büyük ihtimal izin alamam izin alırsam burdan haber vericem size bu arada o pembiş patates soğan saklama kaplarından istiyorum cok cok hemde

çok gelmek isterim aslında ama büyük ihtimal izin alamam izin alırsam burdan haber vericem size bu arada o pembiş patates soğan saklama kaplarından istiyorum cok cok hemde

tamam serycim inşallah izin alabilirsin, izin almadan önce 10 adet Ayet'ül Kürsi okuyup çaktırmadan patronunun yüzüne üfle, bu yöntem insanlardan bir konuda izin isterken basiretini bağlıyormuş

haftaiçi müsaitsen bir ara ümraniye de buluşup bu pembiklerin satıldığı bimilyoncuyu gezebiliriz

denicem canım :) ama bizimki çok mendebur işlermi bilmem :) bu arada iş dolayısıyla maalesef biyere gidemiorum tek bi izin günüm var ondanda nişanlım saolsun rahat bırakmıo :)) buluşmayı çok isterim özellikle üsküdara yolunuz düşerse bu arada o bir milyoncunun yerini tarif et sen bana ben benimkini gönderip aldırım

anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah izin verir mendebur müdürün

kuzu bimilyoncu çok bilindik bir yerde, ümraniye son durakta pamukkale var bilet firması onunla dipdibe bir mağaza var hafif zemin kat iniyorsun

ben malum biyere gidemiorum ama yalvar yakar artık benimkini göndermeye çalışacağım çok teşekkür ederim. öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…