Doğuma Hazırlık İstanbullu anneler, bebek alışverişini nereden yapıyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gkt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
199
4
96
İstanbul
merhaba, ben 28 haftalık hamileyim. alışveriş yapmaya başladım ama bütçem biraz kısıtlı. uygun fiyatlı bebek alışverişi için nereyi tavsiye edersiniz? avrupa yakasında nerden ne alınabilir? teşekkürler bilmiyorumkismile

Meraba bende 29 haftalık hamileyim bebeğim için eylül ayında alışveriş yapmayı planlıyorum kış bebeği olacak ya o yüzden şimdi fazla bişey bulamam gibi geliyo.
Eminönünde Havuzlu Han var fiyatları uygun diye biliyorum yeğenlerime hediyeler almıştım orda çok fazla çocuk mağazası var.Hem fikir edinirsin ,hemde bütçene uygun birşeyler bulursun

eminönü civarında alışveriş yapacaksanız havuzlu han o bölgedeki en pahalı yerlerden biri, onun yerine civardaki diğer mağazalardan, kürkçü handan ve özellikle toptancılardan çok daha ekonomik bir alışveriş yapabilirsiniz.

tavsiyeleriniz için teşekkürler. peki, hamile kıyafetleri için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?

bende hamile kıyafeti çok gereksiz ben lcw dan espli tişörtlerden aldım onun dışında büyük beden giyiyorum 2 tişört dışında hiç hamile reyonundan bişey almadım.genelde lcw dan gömlek pantolon alıyorum birde c&a dan gömlek almıştım rahat oluyo çıtçıtlı badi giyemediğin için belin felan açılmıyo

hamile kıyafetlerinde de sanırım en uygun fiyatlar lcw de ayrıca orda hamile kıyafeti olmayan bol bluzlar falan bulabilirsin, sadece hamile kıyafeti üreten markalarda çok hoş şeyler bulmak mümkün ama bence çok pahalılar

Ben de 25 haftalık hamıleyım gecen hafta forumda c&a e bebek joker magazalarını gezdık.CA yıne hesaplıydı dıgerlerıne gore.Bu hafta da havuzlu hana gıttık esımle tulumlar 8 lıra,zıbın takımları da aynı fıyattı.Gayet ıyıydı fıyatlar.Dun arkadasıma gıttım uc hafta var dogumuna.O da emıonu hurrıye carsısı dıye bı yer varmıs ordan almıs bırsuru sey.Hele bı tulum almıs kuyrugu falan var tulumun :))) Etıket ustunde 45lıra yazıyo o 22ye almıs.Logus gecelık almıs ustunde 130 l yazıyo 55 e almıs. Bı de 30 tl ye almıs onu daha cok begendım.Bu hafta sonu oraya gıtmek ıstyorm

Hamıle kıyafetı olarak bırsey almadım pek.Dogumgunumde lcwden t-shirt almıslar onları kullanıyorum.Ucaylıken bı pantoloın almıstım hala onu kullanıyorum.Ikı elbıse almıstım paralanana kadar onları gıyıcem sanırım :) Fındıkzade pazarında gogus kısımları kesık emzıme gecelıgı gıbı bısı vardı 2tl ye aldım tanesını dokmeydı.Sutum gelır sureklı degısmek zorunda kalırım dıye onlardan aldım.8 lıraya trıko bı tunık aldım doguma kadar onları gıyerım sanırım.

selam biz 35 haftadayız kesinlikle eminönü Havuzlu hana git derim ben hatta ben hemen hemen tüm ihtiyaçlarımı ordan aldım çok hesaplı oluyo

İstanbulda olsam kesinlikle Zeylandı tercih ederdim hem çok uygun fiyatları hemde çok kaliteli ürünler satıyorlar.Çok beğeniyorum orayı ben.Tarzı da çok güzel.Bir bakın derim.

Hurrıyethan tam olarak nerdeymıs acaba cok merak ettımde..benımde karnım buyusun dıye beklıyorum thsortler gıymek ıcın:))

piyasada satılan hamile kıyafeti adı altındakiler gerçekten çok pahalı. hamile kıyafeti almak yerine pileli gömlekler, göğüsten kesim aşağı açılan bluzlar almak daha mantıklı. ben 1 tane hamile kotuyla, pazardan beli kalın lastikli bol penye pantolon almıştım 3 tane onları kullandım. hala daha da kullanıyorum. hamile pantolonu sıkıyo ama penyeler çok kullanışlı. onlar doğumdan sonrada kullanılabilir esnek ve lastikli olduğu için.

kesinlikle havuzlu han derimm bende iki hafta önce tümm ihtiyacımızı süt pompasına kadar oradan aldım yanlız nakit alışveriş için orayı tercih etmelisin eğer k.kartı ile ödeme yapılacaksa diğer yerlerden pek bi farkı kalmıyor nakitte indirim yapılıyoorr...

canım bende sana eminönü havuzlu hanı tavsiye ederim çok uygun fiyatlarda çeşitli çeşitli bebeklerimiz için güzel şeyler var.herşey orda mümkün

benim iş yerindeki arkadaşlarımın çoğuda havuzluhandan alış veriş yaptı bende bayramdan sonra 1 hafta izne çıkıp bütün alış verişi ordan yapıcam kısmetse hemde 7 aylık olucam o zaman artık almam gerek.

bende dün kalan eksiklerimi Eminönü Havuzlu Han.dan tamamladım gerçekten dışarıya oranla çok uygun...hatta bebek şekerine vs. ihtiyacınız varsa han içindeki "süslü bebek"te kampanya var onuda söyliyeyim

50 adet bebk şekeri
1 kapı süsü
7 mt kapı tülü
1 şeker sepeti
1 takı yastığı
1 Hoşgeldin bebek yazısı

Nakitte 100 TL. İçerdekiki çeşitlerden istediğinizi seçebiliyosunuz...hatta ben sepet beğenemedim zevkime göre saolsun uğrastı yeni sepet yaptı bana...bi bakın derim ben han dısında sadece bebek şekerini 100 tl.ye alıyodum az kaldı

bende bu hafta izne çıktım vazgeçip ve salı günü gittim havuzluhana emosh sölediğin kampanyanın olduğu mağazaya büyük ihtimalle bende girdim ama ben bebişimin odasına lamba aldım süslü bütün eksikleri en alt kattakiş mağazadan aldım.hastane çıkışını ilk kattan aldım gerçekten çok şeker en altın bi üst katında merdivenlerin başındaki küçük mağazadan da çok güzel kadife tulumlar aldım ama annem beyenmedi burası öle pek de ucuz değil diye sölendi tezgahtarla inatlaştı falan. dün ve bu gün de ümraniye pamidor ve idil babyden kalan eksiklerimizi aldık eşimle bebişimin herşeyi hazır artık karyolası da yarın gelicek. kıyafetlerini de yıkayıp ütüleyip yerleştiricem haftaya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…