İstanbullu Hamişler

Merhabalar bende varim İstanbul anadolu yakasi ilk hamileligim keseyi dun gordum kalp atisini 2 hafta sonra ins doktor 5 haftalik dedi... 5 sene sonra gelen mucizeme hamileyim eylulde tup bebek randevum vardi fakat supriz yapti bebegimiz ins saglikla kucagimiza aliriz

Masallah rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bende 2 sene sonra hamile kaldım aynrn sürpriz yaptı oğluşum bende tedaviye baslamak icin para biriktirmeyi düşünüyodum artık ama gerek kalmadı cok sukur

Yaa çok güzel hayırlı uğurlu olsun surpriziniz inşallah

Tebrik ederim,sağlıkla ilerlesin. Ne güzel tam vaktinde gelmiş sizi o zorlu süreçten kurtarmış

Merhaba arkadaşlar uzuun zamandır giremedim.. nasıl gidiyor hamilelik
Cok sukr ii gidiyor bikac gundur yanilmiyorsam pıt pıtlarini hissediyorm ya ooo ya da bagirsaklarim
Senn nasil gidio. Cinsiyt belli mi ?
Bizimkine %70 erkk dedi. Yarin tekrr gidicm.insllh kesinlesir

Selam kizlar bizde 17 hafta olduk ve bugun oglum olacagini ogrendim bende 2 haftadir oynadigini hissediyorum hatta baya cosuyo benimki bende aksam yemeklerinden sonra 1 cikolata yiyip iyice costuruyorum oglusumu icimde hareket ettigini hissetmem muhtesem bir duygu

Bu konu gerilerde mi kalmis baya ya. Biz baya buyuduk
Evet, uzun süredir konuşulmamış burdan. O kadar uzun ki ben Anadolu yakasına taşındım, doktorumu buldum, cinsiyeti öğrendim. Sessizleşmesin bir daha buralar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…