İstanbullu kızlar uyuyacak mısınız?

41ask_derin

Eşim, oğlum♥️kızım
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
905
915
53
50 küsür mikro deprem sonrası silivride olması 😢 uzmanlar hiç içaçıcı konuşmuyor korkuyorum yalnızım bu sene beklenen büyüğün yakın olduğunu söylüyorlar uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyorum insanlar hayatlarına devam ediyor arkadaşlarım eğlenmeye gitti ben korkuyorum 🤧🤧😢😢

50 küsür mikro deprem sonrası silivride olması 😢 uzmanlar hiç içaçıcı konuşmuyor korkuyorum yalnızım bu sene beklenen büyüğün yakın olduğunu söylüyorlar uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyorum insanlar hayatlarına devam ediyor arkadaşlarım eğlenmeye gitti ben korkuyorum 🤧🤧😢😢
Ben kktcdeyim, annemler orada aradım kimse hissetmemiş ben de korkuyorum ama ne denir bilmem

Bugünkü depremi hissetmedim Normalde hemen hissederdik hareket halindeydim ondan herhalde Normalde bende Korkardım hissetmediğim için hiç korkmuyorum nedense😊

Valla ben de korkuyorum içten içe ama bu konuda ne yazık ki korkunun hiç bir faydası yok. Görüyorum ki sizde hamilesiniz, strese sokmayın kendinizi ve bebeğinizi. Allah hepimizi korusun.

Mışıl mışıl uyuyacağız şimdi :) Eşimde oldukça rahat ben de.

Bundan birkaç ay önceki depremde de millet sokaklara dökülüp, arabalarda yatmaya hazırlanırken biz evimizde kalmayı tercih ettik, gayet de güzel uyumuştuk. Evinizde önlemleri aldıysanız sorun yok. İçiniz rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz. Korkunun ecele faydası olmadığı gibi sürekli deprem olacakmış gibi yaşamak da hayat standartlarınızı büyük oranda zedeler.

Ben uyuyacağım. Kentsel dönüşüm seferberliği ilan edip gerekli tedbirleri almalıyız. Ama ortalığı velveleye vermeden. 4.7 deprem oluyor son dakika büyük deprem bilmemneee. 70 tane uzman çıkıp bir şey diyor. Az laf çok iş lütfen..

Uyuyun sizde. Nasılsa hepimiz bir gün öleceğiz.

Bugünkü depremi hissetmedim Normalde hemen hissederdik hareket halindeydim ondan herhalde Normalde bende Korkardım hissetmediğim için hiç korkmuyorum nedense😊
Bugünkünü bende hissetmedim ben tuzladayım eskisi kadar değilim alışmıştım ama yinede korkuyorum artık

Basligi okuyasiya anladim depremden dolayi oldugunu cok korktum bugun kizimla yanlzdm smdi esim de var ama herkes kaderindekini yasayacak uyusanda uyumsanda napalim ömAllah korktuklarimizdan emin eylesin

Eninde sonunda bekleniyor. Bugün yada bir sene sonra. Siz mutlaka içindr fener, yenecek içecek, ilaç giib şeylerin olduğu deprem çantanızı hazırlayım. Aile üyelerinizle buluşacağınız nokta belli olsun, kendinize her odanızda hayat üçgeni belirleyin ve o üçgenlere su şişeleriniiz koyun.
Kullanmaya gerek kalmaz umarım ama tefbirli olmakta yarar var

Depremlerin küçük küçük olması çok iyi bir şey o enerji büyük bi sarsıntı şeklinde de çıkabilir ama böyle az az çıkıyor Allah a şükür etmemiz lazım ne eğlenmeye gitmesi o yollar yol değil mutluluğu yanlış yerde arıyorlar
Bu sefer öyle değilmiş fayı kırabilirmiş

Deprem korkusu ahh ah birde hamıleyım evde yalnız idim 5.8likte..eşimi işe gonderdım 20dk gectı koridorda eterjerin çekmecesını acarken birden seslerle irkildim kapı anahtari şıngır şıngır anahtarlık yıne oyle ve korıdordakı ayakkabılığın o sallanışından cok etkilenmiştim... Zaten bir hafta oncesınde yasanılan deprem ustune bırde bunun olması cok etkilemıstı. Aylarca kendıme gelemedim. Cok zor atlattım derken bugun yıne :KK43:ama atlatmışım cok etkilenmedim hatta bırazdan uyuyacağım. O zamankinde salonda yatıyordum.sabahlara kadar oturuyordum.. Delirecek gibiydim... Ama Yapacak bısey yok dua edip Rabbime sığınmaktan başka...

İstanbulluyum ama orada değilim.
Uyuyabilir miyim,bilmiyorum. Annemle kardeşim orada.

Depremlerin küçük küçük olması çok iyi bir şey o enerji büyük bi sarsıntı şeklinde de çıkabilir ama böyle az az çıkıyor Allah a şükür etmemiz lazım ne eğlenmeye gitmesi o yollar yol değil mutluluğu yanlış yerde arıyorlar

İsteyen eğlenir isteyen dua eder. Herkesin kendi yolu. Yolundan bize ne size ne?
En önemlisi uzmanların çoğu bu küçük küçük enerji boşalmasını yalanlıyor. Bilimi red etmenin de anlamı yok. Udak depremler enerjiyi boşaltmıyor zira 4 büyüklüğündeki depremşe 7 büyüklüğündeki deprem arasında bin kat var vardır üç değil.

Back
X