Saol Can'ımAnladım canım geçmiş olsun dikkat et kendine haklısın istanbulda zor
Tam olarak neredesiniz umraniyede erdem,afiyet hastanesi ataşehirde medi time,modern tıp merkezi daha sayabilirim ama hangi ilcedesiniz
Ümraniye çarşı ya çok yakınım. Muane ücretleri ne kadar? Çok fazla vermek istemiyorumCanım hangi semt? Ben anadolu yakasındayım
Midem yanma başladı valla iyiyim desem yalan olur Can'ım yaNasıl oldun daha iyimisin
Ben pendikteyim orayı bilmiyorum ama arayıp hastaneleri muayene ücretlerini sor benceÜmraniye çarşı ya çok yakınım. Muane ücretleri ne kadar? Çok fazla vermek istemiyorum
Ümraniye çarşiya yakin erdem hastanesi var muayene ücreti 60tl geceleri nöbetçi kadim dogum doktoru da var haberin olsun tahlillerde istanbuldaki diger hastanelere gore uygunMidem yanma başladı valla iyiyim desem yalan olur Can'ım ya
Pendik yuzyil hastanesi. 55 TL ucreti. Ama umraniyedesin sanirim uzak orasi.Kızlar eşimle tatile geldik istanbuldayız Anadolu yakasında bildiğiniz muane ücreti uygun olan sıradan bir özel hastane var mı????
Mide yanması hepimizde var canımın içi çok mu dayanılmaz şekilde rahatsızsın ?Midem yanma başladı valla iyiyim desem yalan olur Can'ım ya
Can'ım çok sağol en uygun mantıklısı bu banaÜmraniye çarşiya yakin erdem hastanesi var muayene ücreti 60tl geceleri nöbetçi kadim dogum doktoru da var haberin olsun tahlillerde istanbuldaki diger hastanelere gore uygun
Denedim Can'ım malesef mahvoldum gün boyu çok saolMide yanması hepimizde var canımın içi çok mu dayanılmaz şekilde rahatsızsın ?
Ben gece yatağa girince daha fazla zorlanıyorum. Laktozsuz süte bal koyup içmeyi dene istersen bana iyi geliyor belki seni de biraz rahatlatır. Allah şifa versin.
Aynen saol Can'ım yinede çok teşekkür ederimPendik yuzyil hastanesi. 55 TL ucreti. Ama umraniyedesin sanirim uzak orasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?