İstanbullu kızlar yardımmm!!

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Kızlar eşimle tatile geldik istanbuldayız Anadolu yakasında bildiğiniz muane ücreti uygun olan sıradan bir özel hastane var mı????

Ya midem rahatsızlandı içim rahat etmiyor burda devlet hastaneleri ölüm resmen Ankara ma kurban olayım. Tatildeyim keyif alamıyorum

Anladım canım geçmiş olsun dikkat et kendine haklısın istanbulda zor

Tam olarak neredesiniz umraniyede erdem,afiyet hastanesi ataşehirde medi time,modern tıp merkezi daha sayabilirim ama hangi ilcedesiniz

Midem yanma başladı valla iyiyim desem yalan olur Can'ım ya
Ümraniye çarşiya yakin erdem hastanesi var muayene ücreti 60tl geceleri nöbetçi kadim dogum doktoru da var haberin olsun tahlillerde istanbuldaki diger hastanelere gore uygun

Midem yanma başladı valla iyiyim desem yalan olur Can'ım ya
Mide yanması hepimizde var canımın içi çok mu dayanılmaz şekilde rahatsızsın ?
Ben gece yatağa girince daha fazla zorlanıyorum. Laktozsuz süte bal koyup içmeyi dene istersen bana iyi geliyor belki seni de biraz rahatlatır. Allah şifa versin.

Ümraniye çarşiya yakin erdem hastanesi var muayene ücreti 60tl geceleri nöbetçi kadim dogum doktoru da var haberin olsun tahlillerde istanbuldaki diger hastanelere gore uygun
Can'ım çok sağol en uygun mantıklısı bu bana çok mutlu oldum şuan

Denedim Can'ım malesef mahvoldum gün boyu çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…