Gecenlerde benim´de aklimdan geciyordu....yüregim kaldirirmi bilmiyorum..!
Cok üzülüp, psikolojik olarak üstesinden gelemem diye korkuyorum! bilmiyorumkismile
bende öyle düşünüyorum . bunun için yalnız gidemem ama birbirimize destek olabiliriz. eski mesajlarda okumustum çocuk yurtlarını ziyaret eden arkadaşlar yazmışlar. 3- 4 yaş gurubu kucaklarına atlıyormuş beni sevsin beni öpsün diye yarışıyorlarmış cok dokundu bana okurken :gitme:
istanbulda nerde oturuyorsun
Cocuklarda gozlemledigim sey su oldu. Bariz bir sekilde kendilerini acindirarak bir seyler elde etmeye calisiyorlardi.Bunu aliskanlik haline getirip ilerleyen yaslarinda da bu davranisi sergilerler mi diye kaygilanmistik. Ziyarete gelmek isteyenlere pasta tarzi birlikte yenilebilecek seyler getirmelerini soylemistik.
Cogumuz bos gitmek istemez, belki bende...
Sevgiler..
Bu yazıyı gördüm ve direk atladım.Hep istemişimdir ama hiç becerememişimdir.Birtakım yasal prosedürleri varmış.Seve seve gelirim.olumunekankayizsmile
Tarihi derslerime uyarsa ben de gelmek isterim kızlar..
Konuyu güncel tutalımda çok kişi görsün...
canım ablacım ne güzel düşünmüşsün... sen meleksn de kanatların eksik zaten...inşallah başarırsınız gitmeyi... Alah yardımcınız olsun ablacım... çok güzel işler yapıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?