bende seviyordum canım,ama istanbulda insanca yaşamak çok pahalı,şu an küçük bir kasabada yaşıyorumevet o mazoşistlerden biri de benim ,herşeye rağmen seviyorum
evet pahalı çok zor şartlarbende seviyordum canım,ama istanbulda insanca yaşamak çok pahalı,şu an küçük bir kasabada yaşıyorum
canım ben istanbulda doğdum..gerçekten yeşil ortam kalmadı..evler 3 üz dördüz yapılıyor bahçe mesafesi yok..kızkardeşim istanbulda mahallesinde doğru düzgün ağaç yok park var oraya gidiyorlar..her yer beton oldu..bu belediyeler nasış buna izin veriyor..abd nin avrupanın yanından bile geçemeyiz ne nizam var ne bir şey..kapalı çarşının orel yapılması söz konusuymuş..sıradan halkın otelde ne işi verki..mutlaka karşıya geçtiğimizde orayada gider gezerdik..bunlar aklını kaçırmış bence..evet pahalı çok zor şartlar
ama çocukluğumdan beri burada olduğum için öyle alışmışım ki başka yerde yaşamak nasıl birşey bilmiyorum.
yoksa bende güzel bir kasabada yaşama hayalleri kurmuyor değilim şanslısın.
hemde nasıl mahvoldu mahvettiler ufacık bir yeşillik görmesinler hemen bina dikiyorlarcanım ben istanbulda doğdum..gerçekten yeşil ortam kalmadı..evler 3 üz dördüz yapılıyor bahçe mesafesi yok..kızkardeşim istanbulda mahallesinde doğru düzgün ağaç yok park var oraya gidiyorlar..her yer beton oldu..bu belediyeler nasış buna izin veriyor..abd nin avrupanın yanından bile geçemeyiz ne nizam var ne bir şey..kapalı çarşının orel yapılması söz konusuymuş..sıradan halkın otelde ne işi verki..mutlaka karşıya geçtiğimizde orayada gider gezerdik..bunlar aklını kaçırmış bence..
evet pahalı çok zor şartlar
ama çocukluğumdan beri burada olduğum için öyle alışmışım ki başka yerde yaşamak nasıl birşey bilmiyorum.
yoksa bende güzel bir kasabada yaşama hayalleri kurmuyor değilim şanslısın.
bence hava kirliliği ciddi sorun olacak istanbulda doğudanda çok göç aldı ..suriyeliler desen zaten 2 milyon suriyeli geldi ülkeye..davutoğlu istanbul başta olmak üzere 2030 da büyük güvenlik sorunları yaşanacak dedi..aklıma gelen işsiz kalanların hırsızlık ve gasp vs yapacakları..zeminini kim hazırladı..hemde nasıl mahvoldu mahvettiler ufacık bir yeşillik görmesinler hemen bina dikiyorlar
gök yüzünü zor görüyoruz binalardan
Şu an da büyük güvenlik sorunu var zaten.Hanginiz gece tek başına sokakta dolaşabilirsiniz?bence hava kirliliği ciddi sorun olacak istanbulda doğudanda çok göç aldı ..suriyeliler desen zaten 2 milyon suriyeli geldi ülkeye..davutoğlu istanbul başta olmak üzere 2030 da büyük güvenlik sorunları yaşanacak dedi..aklıma gelen işsiz kalanların hırsızlık ve gasp vs yapacakları..zeminini kim hazırladı..
asla dolaşamazssın..haberlere yansımayan istanbul esenyurt vs gibi yerlerde ne olaylar oluyor..tecavüz uyuşturucu gaspŞu an da büyük güvenlik sorunu var zaten.Hanginiz gece tek başına sokakta dolaşabilirsiniz?
iyi varabilmişsinSu an istanbuldan dönüyorum.
Arabamin yakiti artti dur kalk dur kalk
Icim sıkılıyor kalabaligindan paranoyak gbi geziyorum orda sapik ve hirsiz korkusundan kizimi geri karnima sokasim geliyo
Guzelmi cok guzel memleket cok begeniyorum. Ama gezmeye geleyim ben , yasayamam orda.
@cryptic geldim geldim coktan cok şükür.
danscım anadolu yakasında doğup büyüdüm ben,orası nispeten daha sakin..avrupa yakasındasın sanırımSevmiyorum ben de ankarayı bile daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?