Kızlar bu sene yogun bi sekilde kpss calıstıktan sonra atancak puani aldım ve bugun okullar acıklandı ama sorun şu ki benim yazmak istedigim iller yok. bende bi degisiklige gidip antep adana urfa ankara van erzurum artvin agri yazmayi dusunuyorum. ama netlesmis degil. bide bizim bölumden 750 kontenjan istanbula ayrılmıs durumda istanbul yazmalimiym avantaj ve dezavantajlari nedir sizce?
branşınız nedir ve hangi okulları yazmayı düşünüyosunuz istanbul'da?
bekar ve tek yaşayacak biri için antep ve adana çok daha mantıklı istanbul'a göre hatta ankara bile...
burda kiralar çok yüksek okula yakın ev bulmak her zaman mümkün değil öğrenci profili anadolu'ya göre daha farklı vs vs
adana ve antep yaşamak için muhteşem yerler bence özellikle adana, kiraları uygundur, kışları sıcaktır yakıt parası olmaz, özellikle merkezdeysiniz sosyal hayatı oldukça gelişmiştir, ulaşım problemi yoktur...
bizde de istanbul açılmadı.
valla ne yaptıklarını bilmiyorum ama insanları bu kadar sinir etmeleri ayrı bir olay
hakkımızda hayırlısı:)))
bende tercih yapıcam.
şimdi para biriktirebileceğim ve mesleğimde artı getirecek yerleri yazıcam.
açıkçası bu yıl madem uzağa gidicem o zaman para biriktirmek bana mantıklı geldi.
bir daha şansım olmayabilir.
Adana ve antepin yasam kosullarını biliyorum onlar kesin yazcam doguyuda gelme ihtimali yuksek diye yazcam. istanbulda erkek arkadasım. o avcilar beylikduzu yaz diyo o civarda cunku kendide. ama banada zor olur gibi geliyo. bi yandanda gidip onun yanındada olmak istiyorum.
daha kesin bi okul yok kafamda bransımda ilkögretim matematik
Canım ben ist.da beylikdüznde yasıyorum ve burda öğretmenim 3.senem görevimde ist. pahalı evet ama alışınca burdan gtmk istemeyeceksin değişk bir havası var alternatif çok fazla gezmek görmek için,hem beylikdüzünde belirli statüde insanlar yasıyor sitelik planlı karmaşık bir yer değil ,evler yeni ve güzel hemen evimi de aldım kira ödemektense :) elbette tercih senin ist.a tüm zorluklarına rağmen hayranım
Kızlar bu sene yogun bi sekilde kpss calıstıktan sonra atancak puani aldım ve bugun okullar acıklandı ama sorun şu ki benim yazmak istedigim iller yok. bende bi degisiklige gidip antep adana urfa ankara van erzurum artvin agri yazmayi dusunuyorum. ama netlesmis degil. bide bizim bölumden 750 kontenjan istanbula ayrılmıs durumda istanbul yazmalimiym avantaj ve dezavantajlari nedir sizce?
Ailem diyo maddi skntın olur diye beni korkutanda okiralar ne kadar peki oralarda
Ailem diyo maddi skntın olur diye beni korkutanda okiralar ne kadar peki oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?