İstanbul'un Altınları Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Atv'de yakında "Aile Arasında" adında yeni bir sit-com ekrana gelecek.

Kalinos Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizide iki usta oyuncu Demet Akbağ ile Haluk Bilginer oynayacak. İki oyuncuya Şebnem Sönmez eşlik edecek.

Ekibin diğer oyuncuları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Dizinin senaryosunu ise Haluk Özenç kaleme alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bu sene ne kadar çok aile dizisi var öyle
birde kızlarım diye çekilecekmiş
anneler ve kızları mı acaba diye baktım , başka dizi sanırım
bu malum dizi sitesine baktıkça kafam karışıyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Demet Akbağ ile Gürgen Öz, Şebnem Sönmez gibi birçok yetenekli oyuncunun yer aldığı dizi, İstanbul'da 25 senelik karısı Ayten'le birlikte yaşadığı apartmanı dış tehlikelerden korumaya kararlı Reşat Altın'ın, maddi imkansızlıklar nedeniyle evine yerleşen kızı Ayşegül ve asi damadı Caner ve apartman sakinleriyle yaşadığı çekişmeleri, çatışmaları anlatır. istanbul'un altınları Çok yakında Atv'de.

Dizinin senaryosunu ise Haluk Özenç kaleme alıyor.

"İstanbul'un Altınları" Usta Oyuncu Kadrosuyla Çok Yakında ATV'de?
Yapımcı : Calinos
Yönetmen : Yonca Güzelpınar
Senaryo : Haluk Özenç
Oyuncular : Haluk Bilginer (Reşat Altın), Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Salih Kalyon (Ahmet), Defne Yalnız (Emine), Gürgen Öz (Tankut), Funda Eryiğit (Ayşegül), Nadir Sarıbacak (Fahri)
İstanbul'un Altınları. Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi değerli oyuncuları bir araya getiren yepyeni bir sitcom çok yakında ATV ekranlarında başlıyor.

Altın Apartmanı'nın eğlenceli ve komik sakinleri?

Reşat Altın rolüyle izleyeceğimiz Haluk Bilginer, Altın ailesini ve apartmanını komşulardan korumaya çalışırken; annesi Saadet, yeni komşularıyla çok iyi anlaşacak ve çatışmaların ortasında bir barış köprüsü olacak. Reşat Altın, özellikle erkeklerden nefret ettiği için kendini kadın haklarına adamış opera sanatçısı üst komşusu İsmet (Demet Akbağ)'e karşı hislerini başlangıçta anlamlandıramayacak.

oyuculari gayet iyi insallah tutar, dram olmadan dizi izleriz en azindan..funda eryigit canim ailemde'ki seyhan..

oyuculari gayet iyi insallah tutar, dram olmadan dizi izleriz en azindan..funda eryigit canim ailemde'ki seyhan..

ben beğendim oyuncuları tanıtımı da haluk bilginer varsa bi komedide tamamdır
keşkeee engin günaydın da olsa ne yakışırdııı

nilim masallah kiz herseyden haberin var heee. nerden buluyorsun bunlari böyle bide cocuklan nasil arastiriyorsun uyurkenmi canikom. benimki onla oyniyim diye cekeler durur rahat koymaz. zaten bilgisayari görse hemen atlar basmadik dügme birakmaz. hareket olarak cok hoppala degil ama böyle elektronik seylere hic dayanamiyor benimki

kizim alisti artik bilgisayardan falan bikti onceden o da oyleydo hic rahat vermezdi bilgisayarla ugrasirken izin verdim oynamasinida ara sira tabiki simdi gelmiyor artik yanima :)) ne kadar yasaklarsan o kadar israrci oluyolar cunku

ATV'nin Haluk Bilginer ve Demet Akbağ'lı dizisi İstanbul'un Altınları'nın neden rötar yaptığı ortaya çıktı.

Kanal yönetimi, önceki gün yayınlanması planlanan diziyi beğenmeyince, ilk bölüm çöpe atıldı

* Sezonun en iddialı komedilerinden biri olarak görülen ?İstanbul?un Altınları?, dizi piyasasına talihsiz bir başlangıç yaptı.
* Dizinin ilk bölümü cuma akşamı ekrana gelecekti ama son anda akış değişti. Zira, kanal yönetimi ilk bölümü izlemiş ve beğenmemişti. Yöneticilerin, özellikle kostümleri beğenmediği ve ilk bölümün yeniden çekilmesini talep ettiği öğrenildi.
* Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi oyuncuları bir araya getiren dizinin yönetmeni Yonca Güzelpınar. Senaryodaysa Haluk Özenç imzası var. Dizi, Altın Apartmanı?nın eğlenceli ve komik sakinlerinin yaşantısını anlatıyor.

Ben beğendim ama bizim Türk insanı sit com tarzı dizileri pek sevmiyor. Haluk Bilginer i çok seviyorum zaten...
Sonundaki tartışmalarına koptum

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

demet akbağın rolü çok abartıydışimdilik umduğumu bulamadım

haluk bilginer gene başarılı ,ama dizide genel bir durağanlık var ilk bölüm olunca mıdır nedir,ama izlenebilir dizilerden
sadece şu tankutla,kızı rolündekini sevmiyordum hala ısınamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…