İşte 13 günlük burnumun fotoğrafları

_pinokyo_

ѕα∂є¢є ѕυ&
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
112
0
96
40
İstanbul
Burnumun 1 aylık görüntüsüüü

attachment.php

Son düzenleme:
pinokyo geçmiş olsun canım. kemerin falan yok, şişlik okaydirigubbakcemile3 alnının ortası oldukça şiş şu anda. ben beğendim burnunu güle güle kullan. kim yapmıştı?

pinokyo geçmiş olsun canım. kemerin falan yok, şişlik okaydirigubbakcemile3 alnının ortası oldukça şiş şu anda. ben beğendim burnunu güle güle kullan. kim yapmıştı?

çok tşk ederim canım benim ameliyatımı tuğrul maral yaptı

geçmıs olsun..gayet hos olmus...eskıdende kotu degılmıs ama...

çok hoş olmuş canım yeni ameliyat olanlarınkide senin burnunla hep aynı sonradan ama çok güzelleşiyor...seninkide öyle olcak kesin...bu hali bile çok güzel

canım kemer gibi dediğin yer bende de vardı halada var gibi ama dikkat ettim genelde olanların bazılarında oluyo güzel olmus burnun güle güle kullan

bencede kemer yok kavisi biraz daha olsaydı daha hoş olurdu ama şişler inince kavislenebilr bazı arkadasların öyle oluo..bu arada sacların sarıyken daha güzelmş..

Bu kemerli ve şiş hali mi yani kaydirigubbakcemile3
Bence çok güzel bir burun (daha 15 günlük olmasına rağmen)
Hiç canınızı sıkmayın :nazar:

hepinize ayrı ayrı çokkkkkkk teşekkürrrrrr ederim kızlarr
umarım şişler indikçe kavislenir ama inş. ucu inmezz

bişey sorucam burnun önden nasıl çok şiş mi ? benim 10.günüm ve felaket şiş burnum özeliikle de ucu :(

evet canım önden burnumun ucu şiş ama o kadar çok değil
bu arada geçmiş olsun tatlım senin burnunu çok merak ettim resimlerin varmı albümünde??

geçmiş olsun şahsi düşüncem birazcık kalkık olsaydı keşke...

bende öle düşünüyorum ama benden önce ameliyat olan çoğu arkadaşımızın zamanla burun ucu kalkmış ve kavislenmeye başladım doktorumda sabırla beklememi söyledi bende bekliyorum :))

Back
X