Moda Haberleri İşte 2012 Modası / Puanlı Kıyafetler

neslihanyare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
130
3
116
Aydın
Puanlı desenler yıllar geçmesine rağmen halen eski havasını ve popülerliğini yitirmemiş durumda. Her mevsimde ve her yaşta tercih edilen puan modası farklı modeller ile karşımıza sıkça çıkmak da.

1.KLASİK TARZDA HIRKA
Sade beyaz üzerine siyah puanlı desenler klasik puan modasını en iyi yansıtan stillerden bir tanesi. Beyaz tshirt üzerine tercih edebilirsiniz.

%C4%B0%C5%9Fte-2012-Modas%C4%B1-Puanl%C4%B1-K%C4%B1yafetler-2.jpg

2.PUANLI BLÜZ
Ofis çalışanları için günlük yaşamda giyilebilecek bir puanlı bluz. Klasik tarzın aksine siyah üzerine beyaz puanların kullanıldığı bol kollu bluz sıklıkla kullanılabilir.

%C4%B0%C5%9Fte-2012-Modas%C4%B1-Puanl%C4%B1-K%C4%B1yafetler-1.jpg

3.PUANLI T-SHIRT
Spor giyinmeyi sevenlerdenseniz bu tshirtler tam size göre. Puan modasının en iyi yansıtıldığı renklerden biri olan mavi tshirtler günlük yaşamınızda sıklıkla giyebileceğiniz tarzda.

%C4%B0%C5%9Fte-2012-Modas%C4%B1-Puanl%C4%B1-K%C4%B1yafetler-6.jpg

4.PUANLI ETEK
Elbette puan modasının sınırı tshirt ve bluzler ile sınırlı değil. Puanlı eteklerde oldukça zarif ve çekici gösterebilir.

%C4%B0%C5%9Fte-2012-Modas%C4%B1-Puanl%C4%B1-K%C4%B1yafetler.jpg

5.PUANLI ÇANTA
Puanlı desene sahip bir elbise giymeye karar verdiğinizde uyumlu bir çanta ararsınız çoğu vakit. Puanlı çantalar bu noktada ihtiyacınıza karşılık verebilir.

%C4%B0%C5%9Fte-2012-Modas%C4%B1-Puanl%C4%B1-K%C4%B1yafetler-4.jpg

arkadaşlar bir sorum var haydi sor sor çayda kahvaltıda giyilir nedir nedir ?

Elbise denince akla hemen o gelmez..Hani bu sene moda olan kısa kışlık elbiseler var altına kalın çorap ya da tayt giyiliyor onlara bayılıyorum da satılan markalardan örnek verebilir misiniz?

di-R6U4.jpg
:26:

Arkadaşlar Ankara da oturuyorum litfen cevap yazın örgümsü :6: tunik ya da kısa elbise satan bir yer adı reca ediyorum..Ünlü markalara baktım bulamadım düzgün bir şey ya da renkleri çok kasvetliydi..:14:Üstteki yavrılar gibi bi şey biliyorsanız susmayın bigün sorunuz olur cevaplanmayabilir?:34:Ki ne kadar bozulursunuz kimse yardım etmedi diye...:7:di mi bugün bana yarın size...:)

İyi bakalım öyle olsun cebiniz pire dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!Boykot ediyorum hepinizi!:23::20::19::18:

canım ankarada bulamaman ımkansız ah ben orada olucam neler bulurum neler kızılaya gıt orda batık koton ykm colıns ızmır caddesınde sesam var ayhan marka satan bır suru magaza var optımum outlet varmıs orayı cok övüyorlar a cıty e bak chıma faruk ekın addax var son moda ne var kesın getırıyorlar...oralarada bak hıc olmadı persembe sosyete pazarına gıt kesın vardır....

ada 67 teşekkür ederim Ankara dan modanın merkezi Milano gibi bahsetmişsin aha ben burdayım o dediğin dükkanların hepisini allem kullem ettim yok yook yoooook tunik tarzı bir örgü elbise bulamadık :50:..Ha evet bulduk ama şöyle hoş bi şey olsun istedim değişik ama çoğu ergenlerin giyebileceği tarzda ya da minyon hanımların vücutlarına uygun.Ben uzun bir insanım geniş omuzluyum manken gibiyim ama elbise yok malisef..:25: Adaletin bu mu dünya ...:31:

papis-style.blogspot.com adresine bakın pınar altuğ resimlerine bir kaç örnek var beğendiğim.Aslında bildiğimiz markalarmış ama gidip bazılarına bakayım sonuçları yazarım mımmmm..

Son düzenleme:
Evıt bi şeyler bulduk..Bulduk ama üzerimde çekmiş gibi durdu:35:Çok karışık desenli örgü elbiseler ve dar olanlar vardı yani malisef yine bulamadık:33:

Back
X