İşte Bade İşçinin Oğlu Azur

.ebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
209
93
Oyuncu Bade İşçil sosyetik playboy Malkoç Süalp ile 31 Mayıs 2013'te nikah masasına oturmuştu.

SETLERE ARA VERMİŞTİ

Evliliği boyunca setlere ara veren Bade Süalp 9 Ağustos 2014'te de oğlu Azur'u kucağına almıştı. Bebeklerine nazar değmesinden korkan mutlu çift oğullarını medyadan uzaktutuyordu.

Azur, 9 ay sonra ilk kez kuzeni Tia'nın kucağında görüntülendi.

Bebeklerine İsim Arayan 1000'lerce Kişinin Buluştuğu Fikir Alışverişinde Bulunduğu Sayfa İçin Tıklayınız

Ünlülerin Çocukları Ve İsimleri Tıklayınız

Değişik Ve Modern Bebek İsimleri 2015 Tıklayınız

bade-iscil-oglunun-fotografini-ilk-kez-paylasti-7272183_9605_m.jpg
bade-iscil-oglunun-fotografini-ilk-kez-paylasti-7272183_x_8596_o.jpg

En Güzel Bebek İsimleri 2015 İçin Tıklayınız
index.php

Çocuk Eğitimi Çocuk Bakımı Çocuk Sağlığı Bebek ve Çocukla İlgili Her Türlü Bilgi İçin Tıklayınız

Binlerce Annenin Buluştuğu Çocuk Büyütürken Forum Sayfası İçin Tıklayınız

index.php

İsmi biraz tuhaf ama maşallah tombik tombik pek tatlı duruyor Allah ailesine bağışlasın

Azur diye bir sürü oteller falan var zenginin adı bile zengin işi oluyor haha :) azur etme nolur çalış seninde olur :KK53:

ayy kızlar isim ararken birden bire kendimi burada buldum anlamını merak edenler için azur:yardımcı demekmiş ibranice imiş...tia ise boyun eğen itaat eden demekmiş:KK51:az önce kocam azur ismi nasıl dedim öküz kocam bu akşam ütü yapmayalım gömleğim bu haftaya yeter dedi bende yok oğluşa isim dedim heee sonra dalga geçsinler demi dedi :KK67:tia nasıl dedim çay markası gibi dedi hiç yenilikten anlamıyor bu adam :-)

X