Iste beklenen gün 8 Aralik yaklasti

Merhaba moonshine,

nasil oldun? Ve simdi nerde kaliyorsun? Iylestin mi?

Bende dün 19.04. Emre Ilhan´da Termin aldim OP icin...acaba dogrusunu yapdim mi??

Selamlar

destekleriniz icin cok tesekkür ederim kizlar beni yalniz birakmadiniz. Dün evime kavustum sükür daha iyi hissediyorum kendimi :) hernekadar hastanede personelde cok cok iyi olsada bülbül misali insan evini ailesini yaninda istiyor.
Burnusuma gelince valla simdiden cok sevdim hayal ettigim gibi olacak saniyorum, doktor beyin dedigi gibi yapip bir nazar boncugu takmaliyim kendim nazar edicem :nazar:
yakin cevrem cok fark yok dediler iyic ekarsilastirmadan anlasilmaz gibilerinden. bu beni cok memnun etti cünki bunu istiyordum aaaaa nasilda degismissin yada ufacik olmus demelerindne korkuyordum.
Aceylacim süpersin yeni bir afet ha , bakalim zaman ne gösterecek. Yeni resimleri haftaya bant cikinca eklemek istiyorum.

Sema canim eger ameliyata kesin karar verdiysen Emre bey dogru karar bence.

bebem eve dondun demek...yuppii artik sabirla beklemk kaldi geriyee...cok mutluyum senin adina..iyi olmana ayriyeten cok sevindim fistigim...resimlerini 10000000 gözle bekliyorumm..mucuksss...kendine dikkat et bol bol su ic ve dinlen..agir kaldirma..yorulmaa...:))))

hic korkma bu kadar insan oldu...en cok ben korkuyodum....panik atak var bide ama ben bile olduysammmmm...düsün artik...hem emre bey seker gibi insandir ...guven ona:8:

hic korkma bu kadar insan oldu...en cok ben korkuyodum....panik atak var bide ama ben bile olduysammmmm...düsün artik...hem emre bey seker gibi insandir ...guven ona:8:

valla kızlar zaten sizin sayenizde cesaret edip de ameliyat günü aldım ama ne bileyim bünyem çok zayıf tansiyonum falan hemen düşer sezeryan da olmuştum onda da çok sıkıntı yaşadım şimdi bu da onun gibi olur diye endişeleniyorum ama çocukluğumdan beri de yaptırmak istiyorum karar vermek ne kadar zormuş ya açelyam senin burnuna bittim zaten seni en az 10 yıl gençleştirmiş, güle güle kullan.:nazar:

Back
X