işte ben böyle bir hal içindeyim :((

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
o kadar bunalıyorum ki kendimi çıkmazda gibi hissediyorum. ne ailem ne arkadaşlarım ne de başka birileriyle istediğim gibi olmadı ilişkilerim. yaşamayı beceremiyorum galiba anladım. çevremde oturup konuşabileceğim hiç kimse yok. yalnızım. o kadar alışmışım yalnızlığa ki artık kimseyi de alamıyorum hayatıma galiba. olmuyo yürümüyo. ne yaparsam yapayım değişmiyo hiç bir şey. içim kapkaranlık. annemle de kavga ettik. kendi hayatı boyunca insanlara güvenmemem gerektiğini aşıladı durdu. şimdi de herkes bu kadar kötü mü diyor. 25 yaşındayım. çalışıyorum. evlenmemi bekliyor ama istediğim birini bulamadım napayım. sevemiyorum güvenemiyorum kimseye, kimsenin de beni gerçekten seveceğine inanmıyorum. beni seviyormş gibi görünenlerin bana karşı başka çıkarları olacağını düşünüyorum.

yazmak istedim sadece...

Anliyorum seni hemde cok iyi bazen o kadar yanliz hissediyorum ki bende hickimse konusmasin, hic ellemesinler bana kendi kendime kalauim istiyorum ama aslinda arkadaslarla fln zaman gecirince anlitorum ki hayat boyle daha guzel geciyo ve sikilmiyosunda tek basina oldugu gibi, yanliz kalmamaya calis istedigin ne kadarda bu olsa, eger sindiki arkadaslarinla ipleri kopardiysan yenileriyle tanismak icin biseyler yap, hayat boyle guzel, ve emin ol cok iyi anlasabilecegin insanlar var dunyada sadece henuz tanismadin

o kadar bunalıyorum ki kendimi çıkmazda gibi hissediyorum. ne ailem ne arkadaşlarım ne de başka birileriyle istediğim gibi olmadı ilişkilerim. yaşamayı beceremiyorum galiba anladım. çevremde oturup konuşabileceğim hiç kimse yok. yalnızım. o kadar alışmışım yalnızlığa ki artık kimseyi de alamıyorum hayatıma galiba. olmuyo yürümüyo. ne yaparsam yapayım değişmiyo hiç bir şey. içim kapkaranlık. annemle de kavga ettik. kendi hayatı boyunca insanlara güvenmemem gerektiğini aşıladı durdu. şimdi de herkes bu kadar kötü mü diyor. 25 yaşındayım. çalışıyorum. evlenmemi bekliyor ama istediğim birini bulamadım napayım. sevemiyorum güvenemiyorum kimseye, kimsenin de beni gerçekten seveceğine inanmıyorum. beni seviyormş gibi görünenlerin bana karşı başka çıkarları olacağını düşünüyorum.

yazmak istedim sadece...

canım benim seni çok iyi anlıyorum.bende güvensizlik kavramı üzerine yetiştirildm.hala da bunu savunurum 'kimseye güvenme'
ama şuda bir gerçek.allah herkese bir eş vermiştir dünyada.senin eşin karşına çıktığı zaman ağzın dilin tutulur güvensizlikmiş değilmiş düşünemezsin.tabi bu senin seveceğin kişi için gerçerli.o yüzden sıkma canını.sabret.er yada geç emin ol sende mutlu olacaksın.inan bana herşey çok güzel olacak inşallah.yeterki sen iste..

kızlar çok sağolun bu kadar yalnız olmak neyin bedeli acaba hep düşünyrm :(( yalnızlığı mecburen seçiyorum. insanlar beni anlamadı ben de onları ne yazık ki :((

Karşına düzgün biri çıkmadığı için böyle düşünüyorsun bence, ayrıca yaşın da ilerlememiş daha önünde uzun yıllar var, kaderindeki kişi seni bulur diye düşünüyorum canım

Esim karsima ciktiginda 25 yasindaydim.4 ayda nisanlandim.iki ayda nikah yaptik.sonrada 1,5 yil askerliginin bitmesini ve ve benim dogu tayinimin bitmesini bekledim.27 yasindaydim evlendigimde.ben de kimseye güvenemiyordum.ama kader iste.herkesin bir kaderi varAllah hayirlisini yazsin.bence kimse yalniz degildir.benim samimi bir arkadasim var.arkadasim benden 5 6 yas büyüktü.sonra kendinden 7 yas büyük biriyle evlendi.45 yasinda bir cocugu oldu.Allahin ne zaman ne vercegini asla bilemeyiz canim.bol bol dua et

Allah razı olsun çok teşekkür edrm kızlar ya en yakınımdakilerin beni anlayamazken sizlerin beni görmeden bilmeden tanımadan anlayabilmesi müthiş bişey ama bir o kadar da acı...

Anneler kız evlatlarına karşı hep aynı nasihatlarda bulunurlar.
Herkese güvenme herkesle arkadaşlık etme ...
Yerinde edilen nasihat dinlenmeli bence.
Sana annen tüm hayatın boyunca gidip gelip herkese güvenme insanlar nankör dediyse elbet hatalı.
Genelleme yapması çok yanlış.
Bak bu durum seni etkilemiş ki hayatına alamıyorsun kimseyi.
Evet BAZI insanlar nankör çiğ süt emmiş.
Ama elbette senin karşına da muhakkak seni hakeden ve senin de içinin attığı biri çıkacak.
Bu ha diyince olmaz annene böyle söyle.
Yaşın henüz 25 .Ummadığın anda ummadığın biri çalıverir gönül kapını.
Senin de dilin bağlanır gönlün şaha kalkar :)
Kısmet bu işler.Sabırlı olmak gerek.

Back
X