İşte ben boyle bir hal içindeyim...

Paphia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
752
793
323
İstanbul
Herkese merhaba:)
Güleryüzle başladım mesajıma ama okadar hissizim ki anlatamam.
Etrafında pervane olurken sevdiğim insanların kendimi kaybetmişim.
Üniversite mezunuyum ailem sağlığım çok şükür yerinde ama sanki kendimi hissedemiyorum artık.
Hayallerim hedeflerim hepsi birer birer yok oldu.
İşin garibi de gülümsüyorum hala ama diyorum ya hissizim gerçek anlamda.
Ne ağlayabiliyorum ne kahkaha atabiliyorum.
Beni, yaşadıklarimi bilen insanlarla konuşmak dahi istemiyorum artık.
Depresyonda mıyım bilmiyorum tek bildiğimse hayallerimin nasılda yerlebir olduğu.
Kafamda sürekli bunlar dönup duruyo çıkış yolu bulamiyorum kendime.
Kaybettim galiba içimdeki hevesle ellerini çırpan çocuğu onunla beraber.
Kiminle insan gibi konuşsam ya da kime yardimim dokunmuşsa bunca zaman bu zor zamanimda sağolsunlar tek tek pişman ettiler beni.
(Haklarini yiyemem bir kaç dostum hariç)
İsin aslı
Bir ayrılık yaşıyorum ama bir aşk acısı bile çekemeyecek kadar şoktayım.
Belki söyleyeceğiniz bir cümle olur ya yeniden silkelenip kendime gelmeme sebep olur diye yazmak istedim.
O kadar mutluyduk ki her şeyimiz altüst oldu. Psikolojisi bozuldu onun birakamam asla çok seviyoruz birbirimizi derken o gitmeyi seçti.. Şimdi onu toparlamaya kalkan ben kendimi toparlayamiyorum iste.
Aslinda derin keder icindeyim diyerek başlığımı da şarkıyla tamamlayayim :)
Okuyan cevap verecek olan herkese simdiden tesekkur ederim.

Sevmek bazen vazgeçmektir; kimine göre gidenden, kimine göre kendinden..:p
Bu söz geldi aklıma.. :)

O seninse, kaderinde varsa yeniden bir araya gelirsiniz zaten üzülme.

Hayallerin ne anlamda yıkıldı tam anlamadım.

Tek sorun aşk mı? İş mi?
Dost bildiklerinin dost olmayışı mı?
Yoksa hepsi mi? :)

Sevmek bazen vazgeçmektir; kimine göre gidenden, kimine göre kendinden..:p
Bu söz geldi aklıma.. :)

O seninse, kaderinde varsa yeniden bir araya gelirsiniz zaten üzülme.

Hayallerin ne anlamda yıkıldı tam anlamadım.

Tek sorun aşk mı? İş mi?
Dost bildiklerinin dost olmayışı mı?
Yoksa hepsi mi? :)

Ne güzel söyledin öyle kaderinde varsa olur diye. Buna kalpten inaniyorum gerçekten . Ama okadar heyecanla birbirimizi bulduk Allahım çok şükür çok şanslıyız derken evlilik adımları atarken birden yok oldu her şey . Sanki bu kadar iyilik fazla bu hikayenin sonu kötü bitecek diye hissederiz ya bizimki bira öyle oldu malesef.
Aylardir itiraf bile edemedim bu durumu.
İlk defa ağzimdan çıkıyor bu cümleler.
Genel sorunum sanirim bu.
İş kısmına kendimi toparlayana kadar girişmeyi de düsünmüyorum :/
Dostlarım değil de kendim gibi sandığım insanların bencillikleri de bezdirdi beni yalan yok .

Allah başka dert verip bu gününüzü aratmasın... Erkektir biri gider biri gelir bu kadar yıkılmak niye.

Eger kaderindeki kisi o ise mutlaka Rabbim sizi yine bir yerlerde karsilstrcksk olacagi varsa olack.. Benmde bircok hayalim yikildi olmadi ama bn hayal kurmktan vazgecmedm.dostlrndan yana guvndgin daglra karlar yagdysa en iyisi dag ile kari bas basa birak...

Bu kendınden cok baskalarını dusunmekten kaynaklanan bır sey..
ıcınde aslında bır sızı var..boşluk senı hıssız yapıyor bazen demek kı. hayatında renk yok..yenı bır heyecan ıstıyorsun.guvenmek..huzur gıbı seyler..

Allah başka dert verip bu gününüzü aratmasın... Erkektir biri gider biri gelir bu kadar yıkılmak niye.
Sadece erkek değil yillardir can dostunuz. Evinizi esyalarinizi secmeye calistiğınız en yakın arkadaşınız. Uğrunda bir çok zorluğa birlikte göğüs gerip hayallerinizin hayatınızın odak noktası yapıyorsanız. Her ne olursanız olun insanın canından can gidebiliyormuş işte:(

Eger kaderindeki kisi o ise mutlaka Rabbim sizi yine bir yerlerde karsilstrcksk olacagi varsa olack.. Benmde bircok hayalim yikildi olmadi ama bn hayal kurmktan vazgecmedm.dostlrndan yana guvndgin daglra karlar yagdysa en iyisi dag ile kari bas basa birak...
Dostlarım yanimdalar sağolsunlar ama ben kendime bile kabullendiremedim ki onlara sarılabileyim. Diğerlerini Allaha havale ettim..
Hayalleri olmadan çok zormuş insanin tutunması dilerim biter bu kabus ne diyeyim...

Herkese merhaba:)
Güleryüzle başladım mesajıma ama okadar hissizim ki anlatamam.
Etrafında pervane olurken sevdiğim insanların kendimi kaybetmişim.
Üniversite mezunuyum ailem sağlığım çok şükür yerinde ama sanki kendimi hissedemiyorum artık.
Hayallerim hedeflerim hepsi birer birer yok oldu.
İşin garibi de gülümsüyorum hala ama diyorum ya hissizim gerçek anlamda.
Ne ağlayabiliyorum ne kahkaha atabiliyorum.
Beni, yaşadıklarimi bilen insanlarla konuşmak dahi istemiyorum artık.
Depresyonda mıyım bilmiyorum tek bildiğimse hayallerimin nasılda yerlebir olduğu.
Kafamda sürekli bunlar dönup duruyo çıkış yolu bulamiyorum kendime.
Kaybettim galiba içimdeki hevesle ellerini çırpan çocuğu onunla beraber.
Kiminle insan gibi konuşsam ya da kime yardimim dokunmuşsa bunca zaman bu zor zamanimda sağolsunlar tek tek pişman ettiler beni.
(Haklarini yiyemem bir kaç dostum hariç)
İsin aslı
Bir ayrılık yaşıyorum ama bir aşk acısı bile çekemeyecek kadar şoktayım.
Belki söyleyeceğiniz bir cümle olur ya yeniden silkelenip kendime gelmeme sebep olur diye yazmak istedim.
O kadar mutluyduk ki her şeyimiz altüst oldu. Psikolojisi bozuldu onun birakamam asla çok seviyoruz birbirimizi derken o gitmeyi seçti.. Şimdi onu toparlamaya kalkan ben kendimi toparlayamiyorum iste.
Aslinda derin keder icindeyim diyerek başlığımı da şarkıyla tamamlayayim :)
Okuyan cevap verecek olan herkese simdiden tesekkur ederim.
"üzülme hayatım alt üst olacak diye, belkide hayatın altı üstünden daha güzeldir"
"korkma yaslandığım duvarlar yıkıldı diye belki duvarların arkasında çok güzel bir hayat seni bekliyordur"

alıntı.
tam yazamamış olabilirim affola

Biz de çocuklarımızın adını bile seçmiştik, oturacağımız evi beğenmiştik. Sonra o gitti.

Allah kimseye göstermesin, çok zor.
Durdum durdum bu mesajınla dağıldım iste...
Biz de öyleydik haliyle.
Şimdi sokakta biri çocuğuna o isimle seslendiğinde çakılıp kalıyorum olduğum yere :,(

anlattıklarınızın özeti hayalkırıklıgı sanırım.neden ayrıldınız?

Bu kendınden cok baskalarını dusunmekten kaynaklanan bır sey..
ıcınde aslında bır sızı var..boşluk senı hıssız yapıyor bazen demek kı. hayatında renk yok..yenı bır heyecan ıstıyorsun.guvenmek..huzur gıbı seyler..
Evet.O kadar o olmuştum ki gittiğinde kendimi hissedemez oldum ve kendimi böyle görmekten nefret ediyorum:,(

Yaklaşık 6-7 sene kadardır beraberdik.
Ayrılık nedenimizse onun psikolojisi bozuldu biraz ben zamanla hırçınlaştım. Aslinda pek de bir sebep yoktu elle tutulur
sanırım ilişki yıpranmış, canından can gidiyo gibi hissediyor insan ama evladın olunca kim can kim canan belli oluyor:)

Ne güzel söyledin öyle kaderinde varsa olur diye. Buna kalpten inaniyorum gerçekten . Ama okadar heyecanla birbirimizi bulduk Allahım çok şükür çok şanslıyız derken evlilik adımları atarken birden yok oldu her şey . Sanki bu kadar iyilik fazla bu hikayenin sonu kötü bitecek diye hissederiz ya bizimki bira öyle oldu malesef.
Aylardir itiraf bile edemedim bu durumu.
İlk defa ağzimdan çıkıyor bu cümleler.
Genel sorunum sanirim bu.
İş kısmına kendimi toparlayana kadar girişmeyi de düsünmüyorum :/
Dostlarım değil de kendim gibi sandığım insanların bencillikleri de bezdirdi beni yalan yok .

Bunu deneyimlerimle söylüyorum.
Bugün neden neden böyle oldu diye ağladığın her şeye bir zaman sonra iyi ki diyorsun.
Aslında senin için hayırlı olanın bu olduğunu anlıyorsun.

Dua et Allah'ım hayırlısını yaşat diye.
Acın zamanla azalacak..

Bencil insanlarsa hepimizin etrafında. Onlardan etkilenmeden yaşamaya çalışmak zorundayız..

Evet.O kadar o olmuştum ki gittiğinde kendimi hissedemez oldum ve kendimi böyle görmekten nefret ediyorum:,(

hıssetme oyle..sanırım ayrılık hem koymus hem de cok ta koymamış..popüler yasam dıye bır sey var bılır mısın..
farkına var onun...aslında bırı vardır eksıklerı coktur fedakar olan sensındır..ama uzaktan bakan bırı onun sadece guzel yanlarını gorur ve ufacık bır seyde aah canım neden bıttı boylu poslu cocuk bıle dese sen hemen..acaba..bıtmesemıydı..ee sunlar el ele..su sunu yapmıs o takmamış..yok ayaklarına kapanmıs...
hep cevre etkısı bunlar..kalbını ıyıce bır dınle..burda bıle emın ol kılcık gıbı ıcıne batan yorumlar alırsın..ıyı nıyetle soylenen bıcok sey bıle yaralı ınsana koyar unutma..

"üzülme hayatım alt üst olacak diye, belkide hayatın altı üstünden daha güzeldir"
"korkma yaslandığım duvarlar yıkıldı diye belki duvarların arkasında çok güzel bir hayat seni bekliyordur"

alıntı.
tam yazamamış olabilirim affola
Duymuştum bu sözü teşekkür ederim eline sağlık uğraşıp yazdığın için :)
İnsanin içini biraz olsun rahatlatıyor .

anlattıklarınızın özeti hayalkırıklıgı sanırım.neden ayrıldınız?
elle tutulur bir sebebi yok yukarida yazmiştım. Yorulduk sanırım. Okadar zor geldik ki bu zamana kadar onu atlat bunu atlat sonunda aglaya zirlaya da olsa kimi zaman kimi zaman ifadesiz ruhsuz da görünse gitti iste yoruldu ve gitti.

Back
X