işte bende HAMİLEYİM...

niltol

...İŞTE BEN...
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.049
1
116
40
Arkadaşlar,

Bebişim süpriz yaptı bize...:13::29::38::48:
4 aylık hamileyim:nazar:, öğrendiğimizde şok olduk, çok şasırdık ama şuanlarda sabırsızlıkla bekliyoruz...
Yüce Rabbim isteyipte olmayan herkese bebek nasip etsin...

Arkadaşlar,

4 aylık hamileyim:nazar:, öğrendiğimizde şok olduk, çok şasırdık ama şuanlarda sabırsızlıkla bekliyoruz...

Allah hayırlısyla kucağına almayı da nasip etsin.

ama daha yeni mi öğrendin onu anlamadım canım

Arkadaşlar,

hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini....bize de nasip etsin en kısa zamanda.....

Sürpriz yaptı derken? Geç mi öğrendiniz yoksa düşünmüyormuydunuz, neyse tebrikler, çok güzel bir duygu olmalı hayırlı olsun canım :62:

tebrikler :nazar: allah ananli babali büyütsün.kucaginada almayi nasip etsin :nazar:

Aaaaa!Niltol cüm canım inanki çok sevindim.Nikah-düğün ,nişan ,ev,çeyiz fotolarına sanki tanıdgım bırının albumlerine bakıyomus gibi keyifle bakmıstım.Bu haberıde okuyunca tanıdıgım bırının bebişi oluyomus kadar sevndim.RABBİM hayırlı ,sağlıklı evlat versin .Kaderini güzel etsin inşallah.SAğlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım .İnanki çok sevindim!Tebrikler..

Sürpriz yaptı derken? Geç mi öğrendiniz yoksa düşünmüyormuydunuz, neyse tebrikler, çok güzel bir duygu olmalı hayırlı olsun canım :62:

daha düşünmüyorduk ama sanırım kaza oldu... şuan için şokta olduğumuzdan tam anlayamadık nasıl bir duygu olduğunu

Aaaaa!Niltol cüm canım inanki çok sevindim.Nikah-düğün ,nişan ,ev,çeyiz fotolarına sanki tanıdgım bırının albumlerine bakıyomus gibi keyifle bakmıstım.Bu haberıde okuyunca tanıdıgım bırının bebişi oluyomus kadar sevndim.RABBİM hayırlı ,sağlıklı evlat versin .Kaderini güzel etsin inşallah.SAğlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım .İnanki çok sevindim!Tebrikler..

çok güzel yazmışsın canım çok sağol iyi dileklerin için...

hayırlı olsun canım..sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini....bize de nasip etsin en kısa zamanda.....

saglıklan al kucagına ınsallhdarısı herkeseeeeeeee:nazar:

sana hayırlı olsun, darısı da bize olsun.

tebrikler :nazar: allah ananli babali büyütsün.kucaginada almayi nasip etsin :nazar:

Allah kucağına almayı nasip etsin canım:)

aaa harika bu, tebrik ederim size

Arkadaşlar Yüce Rabbim hepinize nasip etsin inşallah... İyi dilekleriniz için çok sağolun

Back
X