işte benim aldıklarım :)

rosemperi

tükendim ya Rab..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
119
92
30
selam kızlar forma yeni katıldım üye olmadan öncede takipteydim sizlerden çok şey öğrendim hepinize çok çook teşekkür ediyorum :** bende çeyiz hazırlığındayım ufak tefek başladım düğüne dahaaa varr gönlüm hemen olsun istiyor ama nedense kmse kolunu kıpırdatmıyor bende kendi başıma almaya başladım ailelere olan kırgınlığımdan herşeyi kendim gidip aldım kmseyi maydonoz etmedim :) şimdilik aldıklarım resim ekliyorum yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum :9 ( yemek takımı çbk takımı ve masa örtüsü + günlük yemek takımı ve çbk takımı kek fanusu ve tepsisi ) günlük çatal bıçağım hediye olduğu için yemek takımıyla çok uyumsuz oldu ama nasılsa ben ve eşim kullanacağımız için çok önemsemedm kızlar..
27122014196.jpg
27122014193.jpg
27122014193.jpg
08072015260.jpg
08072015271.jpg

cok guzelbu yemek yakımını bende cok begenmıstım.. karacanın mıydı benım baktıgım ne cok guzel gule gule kullanın .. dıger gunluk takımında cok hoss

canım güle güle kullan cicilerini maşallah :KK54: :nazar::nazar::nazar: çeyiz yapmaya başlamışsın ya hiç merak etme yakında çoğalırlar :KK36: bu çeyiz işi böyle galiba çok bereketli oluyo başlangıcı yaptıktan sonrası daha kolay :KK39: allahım aşkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah Hoppa

yorumlarınız için çook teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmenize :) yemek takımım karacadan evet rengi falan farklı geldi aldım bende :) çeyiz gerçekten bereketli aldıkça alası gelio insanın ufak tefek birçok şey aldım buraya eklemedim küçük şeyler olduğu için inşallah aldıkça ekliycem resim çünkü birilerinin beğenmesine ihtiyacım var :)

yorumlarınız için çook teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmenize :) yemek takımım karacadan evet rengi falan farklı geldi aldım bende :) çeyiz gerçekten bereketli aldıkça alası gelio insanın ufak tefek birçok şey aldım buraya eklemedim küçük şeyler olduğu için inşallah aldıkça ekliycem resim çünkü birilerinin beğenmesine ihtiyacım var :)
bıze de fıkır olurr beklıyorummmm:KK19:

canım maşallah çeyizine, hepsi birbirinden güzel.:nazar: günlük çatal-kaşık yakımın da yemek takımınla kontrast oluşturmuş, şahsen gözüme batmadı. eğer içine sinmezse servis tabaklarına aynı tonda ilave yapabilirsin. hem servis tabakları çok kullanılıyor, değişik olur:anneadayı: epeydir ekleme yapmadım ama benim çeyiz topiğime de bir bak istersen, fikir verir

canım maşallah çeyizine, hepsi birbirinden güzel.:nazar: günlük çatal-kaşık yakımın da yemek takımınla kontrast oluşturmuş, şahsen gözüme batmadı. eğer içine sinmezse servis tabaklarına aynı tonda ilave yapabilirsin. hem servis tabakları çok kullanılıyor, değişik olur:anneadayı: epeydir ekleme yapmadım ama benim çeyiz topiğime de bir bak istersen, fikir verir

bakıcam canım çok tşk ederimm :) ya çbk takımını değişcem yada onun rengine uygun bişeyler alcam ama kıyamadım 12 kişilik almış arkadaş bakalım bişeyler düşüncez artık :)

Rabbim kullanmayi nasip etsin hepimize cnm :) hayatimin en guzel alisverisleri oluyor bunlar :) insanin kendi evine bir mandal almasi bile mutluluk veriyormus bunu anladm bu surecte :)))))

X