• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte benim aşkımm.....

Hep diyorum ya; Allahım o güzel yüzün gibi bahtını da güzel yapsın inşallah!:nazar:
Burada sana takılmalarım,sataşmalarım hep seni sevdiğimden bunu bil! Sen benim minik kızkardeşimsin:1hug:
Ama damat beye söyle Eskişehir'e de net bağlatsın hemen.. 8 ay sonra senden ayrılmak istemiyorum ben.
Çok mutlu olursunuz inşallah canım benim...Şeniz

Bende hep diyorum..bıkmadan usanmadanda demeyi düşünüyorum..a.s

Sevmediğim kişiden sevmediğimi saklamam..yüzüne söylemesemde belli ederima.s..

Ama eğer seviyorsamda söylerim..ki sana hep diyorum:1rolleyes:..Seni çok seviyorum .....:1rolleyes:

Bende sana hep takılıyorum ama kızmayacağını biliyorum çünkü benim sataşmalarımda hep seni sevdiğimden...:asigim:

Damat beye ne kadar söylesemde istemiyor evde bilgisayar..

Aslına bakarsan bende istemiyorum ablam ya..Benim için pc olmamasının tek zorluğu sizlersizlik olacak..başka birşey yapmıyorum çünkü nette..

Ama sizde her zaman kalbimdesiniz zaten...:asigim:

Benim 1 tane ablam vardı..sen 2. sisin.....:utangac:

Maşallah canım ya Allah tamamına erdirsin inşallah...demekki uzaktan uzağa ilişki yürüyüp bugünlere gelinebiliyomruş...bir de biz başarabilsek...

benimde uzakk erzurumda ama cokkkkkk güsel gdiyo cok mutlyum nette tanıstım ben gidiyorum o geliyor öle:asigim::asigim::asigim:

ahhhhhhhh gözlerim doldu okurken tüm kalbimle diliyorum canım hayatının sonuna kadar mutlu ol onunla ol...

canım mutluluğunuz daimi olsun
biz de aşkımla netten tanıştık ama biraz daha yaşlı ilişkimiz sizinkinden. 7 yıldır tanışıyoruz 6 yıldır çıkıyoruz inşallah kısa zamanda da tamamına erdiricez artık, şu okulum bi bitse :çok üzgünüm:

bihter bacı allah bir ömür bu sevgini mutlulugunu aşkının coşkusunu hiç eksiltmesin dahada arttırsın :nazar:
aman hasretlik zor ya şimdi nişanlına sonra ailene ee tabi k.k ya:enbuyukkk:
ama sen mutlu huzurlu ol yeter hasretliklerede elbet birgün çözüm olur.

aaaah ah, ben aileme diyecegimki ben birini seviyorum, görüstük felan diye, nerden diye sorduklarinda, internet'ten diyecegim ve hos görecekler, nerdeeeeee.. Zaten tanidiklari biri bile olsa izin vermezleri kimseyi sevmeme..neyse..

rabbim bir ömür boyu mutluluklar versin canım
hep mutlu,huzurlu olun:1hug:

Ahh ahh bu yazıyı yazalı 4 ay olmuş demekki..artık evlenmemize 4 ay var :asigim: Çok teşekkür ediyorum hepinize :asigim:

allah mutlu etsin bi beni bulmuyo böle asklar masallah nazar degmesin 40.000 kere:P

Aşklarımız çok benziyor bihtercim.
inşallah bizim aşkımızın sonu da , sizinki gibi güsel biter:asigim:

Back
X