- Konu Sahibi zencefillipastam
-
birde bereket kuşlarım tabi yapalı 2 yıl oldu bayagı bozulmuşlarayna bana ait peçete tekniğiyle yaptım aslı ayna degil gardolap kapagıydı.
kugular beyaz olanı kırmızıydı beyaza boyadım
uzun dolap gümüşlüktü salonumu çok bogmak istemediğim için ayakkabılık olarak kullanıyorum cam kapakları vardı. yapışkanlı kagıtla kapladım
havlularıma küçük kalp keçeler kesip diktim
eskiyen teflon tavamı boyayıp dekupaj yaparak dekoratif mutfak süsü yapmış oldum
onu ben yapmadım sadece boyadım polyester öyle ham satın aldımellerinize saglık , güllü aynayı nasıl yaptınız acaba?
hayır özel boya degil. bildiginiz yaglı boya. su bazlı olmayacakki vernik gerekmesin suya dayanıklı olsun bu kdr bu yüzden bildiginiz yaglı boyaVovv bu boya tam anlamadım özel boyamı. Bildiğimiz duvar boyasımı. Bi ark. Ayna yapıodu anlatmstı okulda... duvar kağidi yapıstırıcısı ve gazeteyle die... el isleri ilgi alanım ahsap boyardım bi ara..
cnm tsk. ederim eskiyen şeyleri yenilemeyi seviyorum yada işe yaramayan birşeyden boyayıp süsleyip farklı şekilde kullanıyorum. örgü helede dantel olayını bende sevmiyorum. etamin çok moda evlerde işleyip çerçeveletip pano olarak tablo olarak kullanmalısınızValla bayıldımm ve çok takdir ediyorum bu tarz el emeği yapanları.... severek bakıyorumm ama ya ben çok tembelim hiç uğraşamıyorum bu tarz işlerle yoksa makinada kasnakla nakış ustasıyım ama bir sor makinanın yüzünü açıyormusun diye dantel yapmayı dikiş dikmeyi hiç uğramaz yanımdan dedim yaa çok püsür ve tembelimm bir tek etamin işlemeyi severimm.. o kadar .. ellerinize sağlık çok güzel olmuşlarrr .. tebrik ediyorum
ay teşekkür ederim arkadaşlar valla utandım şimdi... aslında çok kolay şeyler herkesin kolaylıkla yapacağı şeyler.teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinkutlarım,
konuya gelirken amatörce bir şeyler bekliyordum ancak siz oldukça yeteneklisiniz,
beyaz çerçeveli ayna favorim oldu özellikle,
ellerinize sağlık,
mutlu günleriniz de kullanın dilerim
ayna bana ait peçete tekniğiyle yaptım aslı ayna degil gardolap kapagıydı.
kugular beyaz olanı kırmızıydı beyaza boyadım
uzun dolap gümüşlüktü salonumu çok bogmak istemediğim için ayakkabılık olarak kullanıyorum cam kapakları vardı. yapışkanlı kagıtla kapladım
havlularıma küçük kalp keçeler kesip diktim
eskiyen teflon tavamı boyayıp dekupaj yaparak dekoratif mutfak süsü yapmış oldum
kusura bakmayın yeni gördüm. hayır zımpara yapmadım normal yaglı boyam vardı onunla boyadım uzun zamandırda kullanıyorum hiç bişey olmadı.canım ellerine sağlık hepsi çook güzel olmuş. birşey soracağım sana. kuğulardan kırmızı olanını nasıl boyadın beyaza? zımpara yaptın mı? hangi boyayı kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?