İşte benim evim....

Çok şık gerçekten. Mutfağa bayıldım. Ayrıca shaggy halılarınızın markasını merak ettim. Öğrenme şansım olursa sevinirim.

Güle güle ,huzurla oturun inş.

konsolun uzerindekı ayna şık güzel yakısmıs iyi günlerde ağız tadıyla oturursunuz inşaallah

NiSaN83 .!.:
selam birşey sorucaktım size
ev resimlerine bakıyordum da bi komsolun üstünde 2 tane abajurunuz var taşlı nerden aldınız onları öğrenebilirmiyim ondan arıyorum bende

selam canım....
konsolun üzerindeki taşlı abajurları karabağlarda bir avizeciden aldım....heryerde bulunan sıradan modeldiler....sonra ben bu hale getirdim...orjinalinde ucunda toplar yoktu....avizemle uyumlu olsun diye yaptım....bu resimde de öncesi sonrası görünüyor....

bu siteyle tanışalı daha 2-3 gün oldu. yeni bir ev yaptırıyoruz. gezinirken sizin evinizi gördüm ve size yazabilmek için siteye üye oldum:) çok özenle düzenlenmiş bir eviniz var. sağlıkla oturun.
sorularımı cevaplarsanız sevinirim. 1LAMİNANTLARINIZ ne marka ve ne renk ?
2. salondaki halılar kullanışlı mı ?

3. çoçuk oodanızdakı kırmızı halı cok hoş. Markası nedir
veee son sorum
4. mutfakta beyaz granit var sanırım memnun musunuz ?
şimdiden çok teşekkürler

ilgine çok teşekkür ederim canım....
Sorularına sırayla cevap vermeye çalışayım....
1. Laminantların markası ve renginin ismini bilmiyorum çünkü biz bu evi mütahitten aldık...aldığımızda böyleydi...ben seçip yaptırsam bilirdim...ama malesef bu konuda sana yardımcı olamıyorum....
2. Salon halılarım dekoratif halı olarak bakınca çok iyi...anacak hergün oturacağın bir oda için önermem...normal bir halıya yada shaggy halılara göre ince ve kışın soğuk tutuyor...ben hergün salonda oturmadığım için problem yok...

3. çoçuk oodanızdakı kırmızı halı cok hoş. Markası nedir
veee son sorum
4. mutfakta beyaz granit var sanırım memnun musunuz ?
şimdiden çok teşekkürler

Soru cevaplara devam edelim....
3. Oğlumun odasındaki halı IKEA'dan...

4. Mutfakta ve Koridorlarda Krem Granit var...Görüntü çok şık oluyor...ancak temiz tutmak çok zor....Hergün süpürüyorum....İki günde bir de siliyorum...Akşamları eve gidince canım çıkıyor....Bir gün yapmasam hemen tozu, dökülen saçı, elbise havlarını falan çok gösteriyor....

Yeni evin şimdiden hayırlı olsun....Sana kolaylıklar diliyorum....Evin bitince resimlerini bekliyoruz....

eski fotoları yenileriyle değiştirdim....geçen hafta sonu çektiğin evimin son fotografları...ilgilenenlere duyurulur.....

eviniz çok güzel çok modern gerçekten çok beğendim mutlulukla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…