geztapo'cum biliyor musun zaten bir şey %80 indirime girmezse almam. öyle huyum var. mobilyalara falan zamanında vermiştik tabi para, ama o da mecbur, modüler mobilyayı pek sevmem, rengi atıyo, yapışkanları kalkıyo, kenarları kırılıyor. ahşap kaplama almıştık mobilyaları bu sebeple. bi kaç ikea malzemem var, şimdilik iş görsün diye aldığım aynen öyle oldu, kısa zamanda deforme oldular. ortada 2 sehpa var ya. zaten hemen anlaşılıyorlar uyduruk oldukları. köşeleri, ayakları hep kırık.
aksesuarlarım da yıllar içinde oldu. mesela; burda bi züccaciyeye basit bi şey almaya girmiştim, ne göreyim, dükaknın bir bölümü camdan aksesuarlarla dolu, sahibi kapanan bir fabrikanın deposunu az parayla almış satıyormuş dükkanında. 10-20-30 tlye normalinden en az 10 kat ucuz fiyatlarla, altlarında 100 tl-200 tl fiyat barkodları vardı. valla ben hep böyle zamanlarda alırım aksesurlarımı, banyodaki sabunluğumu 3,5 tl almıştım şu tahtakale benzeri bir yerden bi kaç ay önce, sağlam da yani; internette gördüm aynısını 25 tl! yani hep böyle dandini yerlerde umulmadık şeyler denk geliyor, bulunca da alıyorum. tekstilim hem pamuk satendir, bamwooldur. ama hepsi marka değil, pazara öyle şeyler geliyor ki normalin yarısı falan ihraç fazlası, çok kaliteli oluyor hem de.
böyle ucuza alınca daha bi seviyorum eşyalarımı

yani arada çok bayıldığım şeylere çok para verdiğim olur da genelde alışveriş tarzım budur.