işte benim evim!

bu arada bende mutfakta halı kullanmıyorum acaba bambu kilim mi alsam diye düşünüyordum :) mudoda makinede yıkanabilen pamuk kilimler görmüştüm bir ara üzerlerinde patchwork olarak objeler vardı enterasan duruyordu ama uygun olcu bulamadım eger sen başka bişiler bulursan yada düşünürsen lütfen burada paylaş bende alayım:)

hanımlar, salona ve yatak odasına sanki birer renk daha lazım ve canlı renkler olmalı. ben bilemedim?
puf, çiçek, tablo, çerçeve, mum, abajur gibi dekoratif eşyalar almayı planlıyorum, yani hem kafama hem cebime uygun bir şeyler bulursam. hangi renkler gider, tavsiyesi olan var mı?
CANIMCIM ben anlamamki bu dekarasyon işlerinden sadece o yeşil odana bitmiştim berjerli olann değiştirmişsin böylede güzel olmuşş amaaa illaki berjerler küçük odayaaaaa..

CANIMCIM ben anlamamki bu dekarasyon işlerinden sadece o yeşil odana bitmiştim berjerli olann değiştirmişsin böylede güzel olmuşş amaaa illaki berjerler küçük odayaaaaa..
:) sağol şekerim. ama artık küçük oturma odam olmayacak. köşe koltuktan bozma ikili koltuğu çıkarttım evden. çünkü misafir yatak odası için baza aldım. bu akşam gelicek inşallah; umarım güzel olmuştur (bazayı ve başlığını kaplattım da merak ediyorum) başlık pembeli desenli oldu, pembe koltuklar da ancak bu odaya iyi gider bundan sonra:( odayı tamamlayınca fotoğraf eklerim canımcım, umarım beğenirsiniz:D

birde yatak odasında gözüme carpan yatak bası ve ayna sanki diğer mobilyalarına göre biraz daha modern kalıyor ama dengelenmeyecek bir uzaklıkta olduklarını düşünmüyorum bir küçük sey daha gözüme carpıyor halılar acaba daha düz mü olsalardı dedim ama bunu dememde yatak örtüsününde desenli olmasının etkisi var acaba el dokuma yada deri bir halı mı olsa dedim seviyorsan .. komidin üzeri abajurlarda cok sıklık katıyor bulundukları odayı tamamlıyorlar zaten evinin tarzına uygun cok güzel birer tane secersin eminim:)
Rucine'ciğim merhaba,
duvar renkleri konusunda tamamen haklısın. müteahitten aldığımız gibi kaldı duvarlar. pek de iyi değil zaten boyası, bir kat daha istiyor da bırakmışlar öyle. badana da yapılacaklar listemde zaten:KK16:dediğin gibi yatak başlığı beyaz, duvar beyaz olmuyor, biri koyu olmalı, ertelenen işler içinde badana. bazı duvarları farklı renklerde yapıcaz, o zaman iyi durur heralde. yatak odasının aynasını asacak uygun duvar yok yatak odasında(kolon-kiriş çok) mecburen oraya astım, aynayı pek sevemedim ama takımın aynasıydı, değiştirmediler karyolanın ve dolapların hatırına aldık işte.

teşekkür ederim canımcım. aklımda hep başka renkler ve modeller vardı ama 4 yıl sonunda böyle bi şey çıktı ortaya. Allah herkesin her şeyini içine sindirsin.:Dhuzurlu evler versin hepimize.

Çok modern ve hoş :) Mutlulukla oturun.
Mutfaklarımız neredeyse aynı çok benziyor benim mutfağıma :)

Cok sık ewiniz gercektende , ama biseyi eksik gordum renk , renkler cok donuk araya bi kac canlandirack biseyler sıkıştırın. Musmutlu gunlerde eskitin. :nazar::KK52:

Cok sık ewiniz gercektende , ama biseyi eksik gordum renk , renkler cok donuk araya bi kac canlandirack biseyler sıkıştırın. Musmutlu gunlerde eskitin. :nazar::KK52:
teşekkürler canım, ben de sen gibi düşünüyorum da, ne renk eklesem bilemedim, hem içime sinen, hem de bütçeme uygun bir şeyler buldukça alıyorum, yavaş yavaş artık:)

teşekkür canım,
sanırım salon takımının renk uygunsuzluğundan bahsediyorsun?
aslında çook açık pudra renginde, odanın geneliyle alakasız değil ama fotoğrafları çekmeyi pek beceremedim gibi. perdeler acayip koyu duruyor. yorumunda haksız değilsin yani . bir de hiç bir şeyi eş zamanlı almadığım için biraz farklı oldular. aslında farklı olmalarını da sevmiyor değilim. öyle çok uyumlu olmasın her şey diye daha çok isterdim ama ancak bunu çıkarabildim ortaya. bazı değişikliklerim oldu ama fotoğraf çekmedim. bir de ileride berjerlerimi de kaplatmak ya da farklı berjer almak alımdan geçiyor. aman napayım artık, şimdilik böyle idare etmem lazım.

Back
X