Gelinlik Modelleri İşte benim gelinliğim:D

translator

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
120
1
116

bir çok gelinlik denedim en çok içime sinen, en çok beğendiğim bu oldu ve cumartesi günü gidip aldık... Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin...

Son düzenleme:
beğendim güle güle giy uzun duvak kullanmanı tavsıye ederım cnm:)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin:) duvak zaten resimdeki değil uzun istedim bir de rahibe duvak yapıcaklar ikisinden birini alacağım. Bir arkadaş gelinliğin fiyatını sormuş Ankara'da Hüsniye Moda evinden aldık 3800 tl

Son düzenleme:
cok güzel ama duvak konusunda ben olsam dantelli ve uzun bir duvak tercıh ederdım bu gelinliğe.çok sade ve hoşmus gercekten.

Eki Görüntüle 761919 Eki Görüntüle 761923

bir çok gelinlik denedim en çok içime sinen, en çok beğendiğim bu oldu ve cumartesi günü gidip aldık... Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin...

Canım hayırlı olsun şimdiden, zarif ve güzel bir model :81:

Ben de Hüsniye Moda'dan alacağım sanırım, Tina modelini çok beğendim, mankenden çok farklı durdu üstümde.

Hüsniye Moda'ya ilgili hem çok iyi hem de bazı kötü yorumlar aldım (gerçi hepsi için aynı şey geçerli), biraz tereddüt ettim. Dikim süreci ve sonuçtaki memnuniyet durumunu bizimle paylaşırsan çok sevinirim

güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. geçen hafta ilk provaya gittim ilk provada çok bir şey yok bayramdan sonra ikinci provam tabiki her şeyi yazarım umarım sorun yaşamayız çünkü çok araştırdık sorun yaşamamak için terziye diktirmedik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…