ay çok tatlı ya yerim ben onu,Allah sana çilekle uzun ve mutlu bir ömür versin canım.Bencede terier ve kaniş kırmasına benziyor ama bilmiyorum.
shine canım çok tatlı yaaa...:asigim:
ya bende istiyorumda annem izin vermiyo
terier türü gibi geldi bana da.
bişey sorcam önceden bir köpeğin vardı da çilek onun yavrusu mu.
yani cinsini bilmiyorum dedin diye soruyorum.fisfisfis
nerden edindin?
birde dişi köpeğin avantajı ve dez avantajı nedir?
canım çok tatlı bir yavru sizinle uzun ve sağlıklı bir ömrü olur umarım
bence bir golden kırması bu yavru
ayrıca şunu söylemek istiyorum balı seviyor demişsin sağlığı açısından çok sakıncalı şekerli bişeyler yemesi mesela kör olabilir
ve son olarak kısırlaştırmak kızan dönemlerinde evde tutmaya çalışmaktan daha kesin bir çözüm olur die düşünüyorum çünkü kaçıp çiftleşebiliyorlar
çok tatlıymış çilek güle güle büyüt ama trf ninde söylediği gibi köpeklere tatlı yedirmek doğru değil
tavuğunda but kemikleri zararlı onun dışında zararlı değil ama tek tip beslemede vitamin alması açısından doğru değil aslında en güzel hazır mamalar ama benim köpeklerim hazır mama yemiyorlar
bende onlara tavuk, makarna sebze karışımı yediriyorum sıksık peynir ve süt veriyorum
Aaa ilk defa duydum allah korusun bundan sonra yedirmem .
Kısırlaşmasındada kanser olma riski var demişlerdi bilmiyorum ki ne yapsam .
Hıı bilen arkadaslar varsa tavuk yediriyorum ben cilege bi komsuda zararlı demişti sizce bi sakıncası varmı ?
Aaa ilk defa duydum allah korusun bundan sonra yedirmem .
Kısırlaşmasındada kanser olma riski var demişlerdi bilmiyorum ki ne yapsam .
Hıı bilen arkadaslar varsa tavuk yediriyorum ben cilege bi komsuda zararlı demişti sizce bi sakıncası varmı ?[/QUOTE
Merhaba,
Çok şekermiş Çilek kızın,uzun birliktelikler dilerim size...
Bu arada kedi ve köpekler doğuştan şeker hastası oldukları için glukoz vermek çok sakıncalı bu yavrucaklara.Aşırı tükettiklerinde kör oluyorlar.Benimde kedi kızım çok seviyor çikolata tatlı felan ama vermememeye çalışıyorum.Onlar için sadece bir parça ödül olarak aralıklarla verilebilir ancak.
Sevgiyle kal arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?