• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları işte benim minik efem

Aysgl07

doğaç efe &duru ela
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.994
10
643
Antalya
dscn0312qn8ey3.jpg

w461.png
sonunda yeni keşfettim resim koymayı işte minik oğlum efe :dance:
dscn0316bi9wj9.jpg

w461.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy 41 kere maşallahhhh:nazar:. çok tatlıymışşyerimseniben. allahım bana da nasip etsin böle şeker bi bebişşşşşyerimseniben

ayşegülcüm maşallah ya ne tatlı şey:)Allah bagıslasın..ya bu arada ben kızımı kat kat giydiriyorum gibi geldi;gerçi buralar serin ama...

ayyyy 41 kere maşallahhhh:nazar:. çok tatlıymışşyerimseniben. allahım bana da nasip etsin böle şeker bi bebişşşşşyerimseniben

inşallah canım allah olmayan herkese nasip etsin benimde zor oldu bebeğim tedavi gördüm allahtan çok uzun süren bi tedavi olmadı hemen aldım kucağıma seninde olur inşallah hemencecik :asigim:

ayşegülcüm maşallah ya ne tatlı şey:)Allah bagıslasın..ya bu arada ben kızımı kat kat giydiriyorum gibi geldi;gerçi buralar serin ama...

gülşahcım inan şimdi baktım oğluma yazlık giydirmeme rağmen ıpıslaktı sırtı acaba çişmi yaptı dedim bezi temizdi bizim evde serindir aslında ama havalar gerçekten çok bunaltıcı bide erkek çocukları çok terlermiş derler kızlara göre kızını takip et sırtına falan bak terliyomu bazen o yüzdende huysuzlanıyolarmış ben dün gittim dr.a giydirmemi söyledi yazlıkları yerimseniben

maşşallahhh cok datluymuşşş ne mınıkı beee pehlıvaan pehlıvann :)

kızlar ben oğlumu sadecee bı sıfır kolluuu alttan çıt çıtlı atletlee dolastırıyorum vallahıı buna ragmen cocuğum isilik oldu .. tırnaklarınıda taa gecen hafta kestım ellerıde ozgurr ve cok mutluu

Maşallaahhhhhhh
Hemen Eşime Gösterdim Resmi Bayildik Valla
Allah Anali Babali Büyütsün Inşallahhh Darisi Başimza

maşşallahhh cok datluymuşşş ne mınıkı beee pehlıvaan pehlıvann :)

kızlar ben oğlumu sadecee bı sıfır kolluuu alttan çıt çıtlı atletlee dolastırıyorum vallahıı buna ragmen cocuğum isilik oldu .. tırnaklarınıda taa gecen hafta kestım ellerıde ozgurr ve cok mutluu

benimkide aynı canım yüzünde vücudunda isilikler oldu sıcaktan dr. banyoyu gün aşırı yaptırmamı söyledi ama kokuyoz ya gün aşırıda :utangac: tırnak olayına gelince ben hala cesaret edipte kesemedim bide beim oğlanın eli serbest olunca hep ağzında cokkudu cokkudu emiyo maşallah eldivensiz çıkmam abi diyo bu sıra :roflol:

masallah masallah amanin efe beye bakin siz yahu ne seker ne tatli uyumus oyle aman aman nazar degmesin annesi insallah
allahim anali babali buyutmek nasip etsin insallah

Back
X