İşte Benim Pastalarım- 17 yaşından beri :)

winter_is_coming

Baby is loading :)
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
4.491
1.037
198
35
Kızlar Merhaaba Liseden, hatta ortaokuldan beri evde pastalar yapıyorum . Yapmayı çok seviyorum Yaptıkça sizle paylaşmak isterim.Sevgilerrr zaman sırasına koyamadım en kötü olanlar geçmişe ait bu güne geldikçe güzelleşiyor

Merhaba sipariş ler son hız devam ediyor iste yeni pastalarım hatunlar
Kurabiyelerim sehir disina gönderilebiliyor, pastalarim kayseri ici.. Siparis icin watsaptan ulaşabilirsiniz 0543 225 2693

Eklentiler

• PSX_20150423_010042.webp
    26 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20150523_183614.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20150429_010229.webp
    32 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Kizkar merhaba bir pasta daha yaptim bugun ..annemin Yarin dogum gunu.. Kendisi cok iyi bir candy crush oyuncusudur oyununun 860. Levelinde ona bir pasta yaptim baya vaktimi aldi ama bitti sonunda yarin surpriz yapcaz esimle

Bayıldım benim babamda başindan kalkmadan oynar bu oyunu buldam böyle bir pasta bende ona alırdım d.günğnde.malesef benim bu kadar ince işcilikle ugrasıcak vaktım yok.vaktım olsa cok severim maşallah yetenegin varmiş bayıldım valla.

Cocugun varsa zir olur canim ya ben cok seviyorum yapmayi normalde grafik tasarimciyim zaten yatkin elim de. Boyke pastalar cok pahali ben sordum kisi basi yedi lira on kisilik pasta yetmis tl + figur ucretli imis ama yaptikca hak veriyorum bir gunumu aldi yahu. Bu arda tesekkur ederim benim annemde cok oynar. Once can hakkini bitiriyor sonra yemek yapiyo

Evet bir kzıım var bende yapıyorum bişeyler ama gida işi ile uğrqsanıyorum.bes pasta fln yapıyorum işte.babam emekli bu yasta bilgisayar öğrendi ve bunoyına sardı

Evet bir kzıım var bende yapıyorum bişeyler ama gida işi ile uğrqsanıyorum.bes pasta fln yapıyorum işte.babam emekli bu yasta bilgisayar öğrendi ve bunoyına sardı
Allah bagislasin yavrunu :) cocugum yok ama olunca bende ugrasamam bi sure bence :) benim annem de tabletten oynuyor :) insanin tuhafina gidiyor ilk basta ama sonra alisiyorsun :))))

Kizlar bunlar da yaptiğim kurabiyeler
Sipariş almaya başladım

Eklentiler

• IMG_46672005599263.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_46677007458417.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…