- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi winter_is_coming
-
teşekkür ederimBeni benden aldın
Hepsi çok güzel görünüyor
Tesekkur ederim :)Çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık.
Sagolunnn :)Çok güzel olmuşlar elinize sağlık
Bayıldım benim babamda başindan kalkmadan oynar bu oyunu buldam böyle bir pasta bende ona alırdım d.günğnde.malesef benim bu kadar ince işcilikle ugrasıcak vaktım yok.vaktım olsa cok severim maşallah yetenegin varmiş bayıldım valla.Kizkar merhaba bir pasta daha yaptim bugun ..annemin Yarin dogum gunu..Kendisi cok iyi bir candy crush oyuncusudur oyununun 860. Levelinde ona bir pasta yaptim baya vaktimi aldi ama bitti sonunda yarin surpriz yapcaz esimle
Eki Görüntüle 1457656 Eki Görüntüle 1457658 Eki Görüntüle 1457659
Cocugun varsa zir olur canim yaBayıldım benim babamda başindan kalkmadan oynar bu oyunu buldam böyle bir pasta bende ona alırdım d.günğnde.malesef benim bu kadar ince işcilikle ugrasıcak vaktım yok.vaktım olsa cok severim maşallah yetenegin varmiş bayıldım valla.
Evet bir kzıım var bende yapıyorum bişeyler ama gida işi ile uğrqsanıyorum.bes pasta fln yapıyorum işte.babam emekli bu yasta bilgisayar öğrendi ve bunoyına sardıCocugun varsa zir olur canim yaben cok seviyorum yapmayi normalde grafik tasarimciyim zaten yatkin elim de. Boyke pastalar cok pahali ben sordum kisi basi yedi lira on kisilik pasta yetmis tl + figur ucretli imis ama yaptikca hak veriyorum bir gunumu aldi yahu. Bu arda tesekkur ederim benim annemde cok oynar. Once can hakkini bitiriyor sonra yemek yapiyo
Allah bagislasin yavrunu :) cocugum yok ama olunca bende ugrasamam bi sure bence :) benim annem de tabletten oynuyor :) insanin tuhafina gidiyor ilk basta ama sonra alisiyorsun :))))Evet bir kzıım var bende yapıyorum bişeyler ama gida işi ile uğrqsanıyorum.bes pasta fln yapıyorum işte.babam emekli bu yasta bilgisayar öğrendi ve bunoyına sardı
hepsi cok tatlı gözüküyooo valla eline saglıkk
Teşekkür ederim kizlar :)))Maşallah ne güzel şeyler yapmışsın.
Eline ve emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?