• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları İşte Benim Yaramaz Bıdışım...

Teşekkür ederim Aleynacım.. Çok sağol. Bu yaramaz içerde tek kale maç yapıyo... Uyutmuyo geceleri beni.. :emir_bebek:

Bende sabahlari onun tekmeleriyle kalkiyorum, alarm gibi: )bazen karnimin icinde yanardag oldugunu bile dusunuyorum top top yukari kalkiyor karnim ama babasi elledi mi duruyor kerata, korkusundan mi nazindan mi anlamadik gitti (Herhalde ana kuzusu olacak oglusum) :roflol:

Bende sabahlari onun tekmeleriyle kalkiyorum, alarm gibi: )bazen karnimin icinde yanardag oldugunu bile dusunuyorum top top yukari kalkiyor karnim ama babasi elledi mi duruyor kerata, korkusundan mi nazindan mi anlamadik gitti (Herhalde ana kuzusu olacak oglusum) :roflol:

Valla bizinki babasını grünce bizi unutuyor. Başlıyo şov yapmaya. Babasına düşkün olacak sanırım...:emir_bebek:

valla canım başka yolu yokmuş. Başka bilgisayda deneme şansın var ise dene. Bende kendi bilgisayarımda izleyemiyorum. Eşimin bilgisayarında izliyorum...

Back
X