Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu İŞTE BENİM YILLARDIR ALMAYI BEKLEDİĞİM EŞYALARIM ; BELLONA BELİSSA CONSEPT :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ben de haftasonu alıyorum inşallah:) siz yatak ve bazayı bellonadan mı aldınız ?

baza ve yatak eşimde vardı, daha yeni almıştı, o yüzden onları yenilemedik biz. eşiminkileri kullanıyoruz. markası nedir bilmiyorum :)

Ben de haftasonu alıyorum inşallah:) siz yatak ve bazayı bellonadan mı aldınız ?
Canim ya aldığın yere sorsana bi ara hediye veriluyormus alana filan diye çünkü bize hediye verdiler size vermese ler de modelini öğrenin çünkü baya iyi çok memnun kaldık . Yeşilini canlı gorun derim

Canim dolabın niye öyle baya geniismis odanız Güle güle oturun bende markiz aldım odama sığMadi ondan dolayi girişte kullandım oraya da çok yakıştı

kıyafetlerim çok olduğu için, odamızda da yeterince alan olduğu için 2 dolap aldık biz.

İyi yapmışsınız canım bana da yetmiyor dolap ama alanım çok dar

5 kapılı dolap benim, 3 kapılı dolap eşimin anca sığıyorum

Odan da güzel olmuş çok seviyorum ben bu takımı birde yemek odası takımı çok sık duruyor hep huzurla oturalim insallah

ben de çok seviyorum :) yemek odam başka takım ama benim :) tüm odalarda aynı modeli görmekten hoşlanmıyorum pek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…