P perguzell Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 184 0 46 İstanbul 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi perguzell #1 selam arkadaşlarr bugün diyetimin 5.günündeyim hedefim 7 kiloo:) yağtığım diyeti burada sizlerle paylaşmak istedimm
selam arkadaşlarr bugün diyetimin 5.günündeyim hedefim 7 kiloo:) yağtığım diyeti burada sizlerle paylaşmak istedimm
P perguzell Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 184 0 46 İstanbul 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi perguzell #2 şu an 57 kiloyum boyumda 1.65 bir yılda yaklaşık bi 7 kilo falan aldımm amacımm eski kiloma dönmekk
P perguzell Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 184 0 46 İstanbul 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi perguzell #3 hergün neler mi yiyorum sabahları bir simit ve şekersiz çayy öğle çorba yanında eti form veya light yoğurt yanında eti form akşamları light sütle yapılmış cornflakes bol su içiyorumm ve her gün bi adet meyva yiyorum
hergün neler mi yiyorum sabahları bir simit ve şekersiz çayy öğle çorba yanında eti form veya light yoğurt yanında eti form akşamları light sütle yapılmış cornflakes bol su içiyorumm ve her gün bi adet meyva yiyorum
P perguzell Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2011 184 0 46 İstanbul 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi perguzell #4 her hafta tartılıcamm ve burada sizlerle paylaşıcam hergün yarım saat kondisyon bisikletine biniyorumm
her hafta tartılıcamm ve burada sizlerle paylaşıcam hergün yarım saat kondisyon bisikletine biniyorumm