işte beyaz eşyalarımm :))

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
kızlar hepsi içime sindi bi tek fırın içime tam sinmedi kullanan varsa lütfen yorumlasınn şimdiden teşekkürlerr :70:
$835.webp
$957.webp
$981.webp
$pr_01_750_max.webp

Canım güle güle kullan hepsini arçelikten almışsın bende arçelikten aldım..
Benimkilerde bunlar.. $26906_6242-HI_large.webp $1005.webp $SPOT-SIFIR-ARCELIK-2485-CEI-FULL-NO-FROST-INOX_934_large.webp $0000194_300.webp

Sen ne kadara mal ettin hepsini?

Canım güle güle kullan hepsini arçelikten almışsın bende arçelikten aldım..
Benimkilerde bunlar..Eki Görüntüle 345949 Eki Görüntüle 345950 Eki Görüntüle 345951 Eki Görüntüle 345952

Sen ne kadara mal ettin hepsini?

canım sende güle güle kullan çok güzelmiş seninkilerde biz toplamda 5250 tl verdik peşin bide tost makinesi aldık hediye:16: seninkiler ne kadar tuttu bide ankastre fırın setin ne kadar ben onu değiştirebilirim de

güle güle kullanmanı dilerim :) sorması ayıp ankastre set ne kadara mal oldu sana? bende değiştirmeyi düşünüyorum çünkü daha şık duruyor bu şekilde setler....

tesekkür ederim canım ankastre set 1000 tl kampanyadaydı set olarak üçü:16:

canım sende güle güle kullan çok güzelmiş seninkilerde biz toplamda 5250 tl verdik peşin bide tost makinesi aldık hediye:16: seninkiler ne kadar tuttu bide ankastre fırın setin ne kadar ben onu değiştirebilirim de

Canım Benim ankastre setim 1.873 tl gibi bişeydi, Arçelik şık paket diye geçiyo, paket olduğu için fiyatı uygundu.. Tabi toplu aldığımız için biraz daha indirim yaptılar..

canım güle güle kullan bende çeyizim için butun beyaz esyalarımı arcelıkten aldım hatta çamaşır makınelerımız aynı çok şıklar bence:116:

canım güle güle kullan bende çeyizim için butun beyaz esyalarımı arcelıkten aldım hatta çamaşır makınelerımız aynı çok şıklar bence:116:

teşekkürler canım sende güle güle kullan bende çok seviyorum çamaşır makinemii :16:

Hayırlı olsun inşallah, güle güle iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Back
X