Iste Bizim Güzel Evimiz...

hem evın hemde dekorasyonun cok guzel canım huzurlu ve mutlu gunler gecırmenız dılegıyle

heey bir eğitimcinin de böyle bir evi olabiliyormuş demek ki oley rahatladım kaydirigubbakcemile2
hem de Adana
hihoyyythihoyyyt

pardon ama :1shok:hemde adana :1shok: demekle neyı kastedıyorsunuz anlamadım

ya valla bayıldım tek kelimeyle süper ..kendi evin olunca eşyalarını yerleştirmesi ne güzel oluyor çok derli doplu kullanışlı bir evin olmuş maaşallah çokda zevklisiniz..evdeki tüm dolaplarının rengi ve modelleri çok hoş.güle güle huzur ve sağlıkla oturun inş.

hem evın hemde dekorasyonun cok guzel canım huzurlu ve mutlu gunler gecırmenız dılegıyle

pardon ama :1shok:hemde adana :1shok: demekle neyı kastedıyorsunuz anlamadım

yanlış anlamışsınız.
Allah izin verirse ben de öğretmen olacağım ve yine Allah izin verirse gelin olup ( kaydirigubbakcemile3 ) ben de Adana'ya yerleşeceğim. Kötü bir şey demedim yani. sositososito

haaaaaaa sımdı tamamdır canım tebrık ederım adana yı cok seveceksın emınım
bende adana lıyım evlenıp buraya geldım

evin çok hoşmuş güle güle otur
bende diğer resimleri merakla bekliyorum

evin mükemmel canım duvarların tamamen duvarkağıdıyla kaplı
bende çok istiyorum ama dayanıklılık konusunda tereddütteyim sen memnunmusun kaç yıldır kullanıyorsun?

haaaaaaa sımdı tamamdır canım tebrık ederım adana yı cok seveceksın emınım
bende adana lıyım evlenıp buraya geldım
Adanalı damarına basmışım yanlış anlaşılmadan dolayı
kaydirigubbakcemile3
inşallah ben de severim. henüz göremedim ama sıcağından gözüm korktu şimdiden. fisfisfis

evn çok güzelmiş canm.kiler odana bayıldım.bende yaptırcam .ne güzel insanın fazla eşyalarını topluyor.iyi günlerde ağız tadıyla oturman dileğiyle.

evin mükemmel canım duvarların tamamen duvarkağıdıyla kaplı
bende çok istiyorum ama dayanıklılık konusunda tereddütteyim sen memnunmusun kaç yıldır kullanıyorsun?

canım duvar kağıdı değil o,baskı boya denilen birşey...
evi alalı daha 5 ay oldu,şimdilik memnunum

güle güle otur tatlım.. evin çok güzell.. ben sewmiorum öle üst üste eşya olan ewleri daralıorum resmen.. senin ewin öle değill)güle güle otur tekrar:))

evin çok güzel güle güle otur allah agız tadıyla oturmak nasip etsin canım

çok güzel ferah bir ev ALLAH herkese nasib etsin huzurla neşeyle oturun inşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…