İşte Böyle Bir Baba..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
Selam kızlar.
diğer açtığım konulardan bilenleriniz vardır bilmeyenler için bi özet geçip asıl konuya bağlayacağım. Sevgılımle 3.yılımız olacak. bir çok seyin üstesinden geldik. yeri geldi kırdık birbirimizi,yorduk,bağırdık,kıskanclık krizlerine girdik. bunlar her ilişkide olabilecek seyler aşmayada çalısıyoruz zaten. ama gelin görün ki bir sorunumuzu asla yoluna koyamadık. ve o sorun sevgılımın Babası. evet gerçekten sevgılımın babası. sevgılımın aile işleri vardı yani zar zor orda çalısmaya calısıyordu babasının zoruyla diyebilirim. yakın zamanda artık canına tak etti ve bıraktı orayı baska bi yerde çalışmaya basladı aynı gün babası sevgılımın cep telefonuna mesajlar yağdırmaya basladı. sen nasıl baska yerde çalısırsın kendı işimiz varken ben o adamın verdiği parayı sana vermiyomuyumda neden gidip orda çalısıyosun vs. sevgılımde daha fazla dayanamadı abisi evi terk etmişti zaten birde erkek arkadasımda giderse annesi için çok kotü olabilirdi annesinin hatrına döndü tekrar kendi işine. gelelim asıl konuya ben üniversite oğrencisiyim sevgılım ise ailevi sorunlar yüzünden liseyi biterememişti simdi lise sonda ve bir dershaneye ön kayıt yaptırdı. dünde dershanesi basladı tam olarak. ancak başlayamadı. neden mi? babası işe dönsün diye çesitli vaadlerde bulunup sonra sevgılımı yarıyolda bıraktığı için. asıl kaydın yapılabilmesi için bir kefil ve peşinat istiyor dershane. babası gitmedi. parayı ödemeyecekmiş. oğluna ' kendi yolunu kendın çiz ' demiş. soruyorum size 21 yaşındaki bir insan nasıl kendi yolunu çizebilir ? çalıştığıında eğer maaşını verseydi babası bi birikimi olabilirdi ama maaşsız sırf ailesinın huzuru kacmasın diye sevgılım sabretti ve karsılığı bu kızlar. ki babası kızını butik dershaneye gönderen biri. durumlarıda çok iyi denebilecek seviyede. sanane bundan bu ailevi bi sorun diyen olabilir.. evet ben el kızıyım belkı bugun varım yarın yokum bazılar için ama yapılan haksızlığa sevgılımın çaresizliğine göz yumamıyorum. ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum ama bende çok mutsuzum onu boyle gorduğum için.. ne olur yardımcı olun bana bi akıl verin kızlar nolurr.

Son düzenleyen: Moderatör:
senin yapabileceğin hiç bir şey yok sevgilin babasının yanına dönecek bir sene daha sabredecek bu arada dersaneye başlayacak ve sınavı kazanmak için gece gündüz çalışacak yani başka çaresi yok sınavı kazandıktan sonra da kendi yolunu çizecek başka şehire giderse çok daha iyi olur ...

Belli ki babası kendinden sonra sevgilinin işi devralcağını düşünüyor hatta planlıyor.
Burada senin yapabileceğin bir şey yok.
ancak moral desteği verebilirsin.
Eğer babasıyla çalışmayı düşünmüyorsa gerçekten yolunu çizecek

Sevgilin babasının yanında çalışsın, ama parasını da alsın, dershane parasını çıkarsın, kazandıktan sonra da hem çalışır hem okur. Çok can sıkıcı bir durum, onda destek olmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. Babası orda çalışsın istediği için büyük ihtimalle üniversite okumasını istemeyecektir.

Sorunlu bir aile...

evet canım benım yapabileceğim şey zaten manevi acıdan ona destek vermek olabilir. dershaneye baslaması için kefil ve peşinat gerekiyo. cebınde para yokki. nasıl baslayacak ?

sanırım oyle düsünüyo kendileri. moral vermeye calısıyorum canım elimden geldiğince. babasıyla calısmayı düsünmüyor evet ama cebınde dershane taksitlerini ve peşinati verecek bi parası yokki.. yani yol çizmeyi bırak o yola baslaması için bi manevi desteğe ihtiyacı var en basit olarak. haksızmıyım..

şöyle anlatayım canım. özeldeydi benım sevgılım babasıda baska ülkedeydi. sevgılımı gelir gelmez özelden aldı ve düz bir liseye yerleştirdi. adapte olamadı. babası baskı uyguladı ilgilenmedi içtiği kolanın dahi lafını etti konservatuar secmelerine katıldı ve birinclikle kazandı babası gondermedi.. 2 sene üst üste kalınca otomatik olarak atıldı okuldan. şimdi aksam lisesinde oda para dershaneside para. ne olacak bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…