işte böyle bir şey..

sessizhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
281
0
46
Antalya
bu ara cok yalnızım.ve konusmaya derdimi anlatmaya içimi bosaltmaya cok ihtiyacım var.kimse yorum yapmak zorunda degil.ama iyi fikirlere yorumlarada hezaman acıgım..kendi rahatlama taktiğimi burda uygulamak istiyorum.kötü oldugumda hep yazarım.ama defrtere kagıda yazmaktan sıkıldım.burdan devam etmek istiyorum..kimseye zararım olmadan derdimi döküp rahatlamak istiyorum..

o zmn bir öneri sana. spor yapmak özellikle de yüzme sinir ve strese iyi geliyor.

basta yasamak istediğim yerde yasayamamanın sıkıntısı var..sonra hiçte bana göre olmayan bi çocuk seviyorum..yaptıgı hiç bişeyden emin olamadıgım bi insan.ne seviyor diyebiliyorum ne sevmiyor.ne zaman nerde ne yapacagı belli olmayan bir cocuk..

ne yapacağı belli olamayan birisi senin hayatında ani iniş ve çıkışlar yaratır. bu da seni çok sarsar. o yüzden baştan kendini korumalısın derim ben

bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ki...bazen cok mutlu oluyorum ama bazen kitlenip kalıyorum bazen mutlu olmak ugruna mutsuzlugada razı oluyorum

çalışıyor musun ya da okuyor musun acaba bence hayatını renklerdirecek seni mutlu edecek hobiler uğraşlar bulmalısın. onun dışında yaşamak istediğim yerde değilim demişsin bazen hayatta mutlu olmak için önce durumu kabullenip sonra durumları değiştirecek faaliyetlere girişmek gerekir. hedefe ulaşamasanda o uğurda verdiğin çabanın zevkini almak bile yetebilmeli. mutluluk kimi zaman küçük şeylerden zevk alabilmektir.

iki kez yazmışım cvp

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelıkle hayatında kı belırsızlıgın sebebı olan kısıyı cıkarıcaksın hayatından,
sonra kendıne yapabılecegın senı mutlu edebılecek bır ıs bulmalısın
gerısı sonradan gelıyor emın ol :)

çalışıyor musun ya da okuyor musun acaba bence hayatını renklerdirecek seni mutlu edecek hobiler uğraşlar bulmalısın. onun dışında yaşamak istediğim yerde değilim demişsin bazen hayatta mutlu olmak için önce durumu kabullenip sonra durumları değiştirecek faaliyetlere girişmek gerekir. hedefe ulaşamasanda o uğurda verdiğin çabanın zevkini almak bile yetebilmeli. mutluluk kimi zaman küçük şeylerden zevk alabilmektir.

acıkögretm okuyorum..şuan calısmıyorum.ailemin dizinin dibinde kuzu gibi oturuyorum.aslında işe girebilirim ama bunu burda yapmak istemiyorum.ben ankarada yasamak istiyorum. cünkü daha önce orda kaldım az bi süre ve bana cok iyi geldi orası.ordan iş bakıyorum sürekli cevremde arastırıyo.ailem sadece iş olursa gtmeme izin veriyolar ankaraya.orda kendime güzel bi hayat kurmaya baslamıstm ama yarıda bırakıp eve dönmek zorunda kaldım.bi cok mutsuzlugumda bundan:(

neden aileler bazen cok bencil olurlar ki anlamıyorum..tutarsızlık diz boyu..böyle mi korunur bir evlat onu mutsuz olmaya iterek mi?

yine kendimleyim yine sıkılıyorum ve yine sadece gereksizce yazmak istiyorum..ne zaman gecicek bu halim burdan mutluluk haberimi verebilcekmiyim size nolur bana dua edin beklediğim haberi alabileyim hayırlısıyla

bu kadar uzak olmak zorundamıyız...bu kadar mesafeli ve hatta bu kadar olgun.ne gerek var ki bırak ben senleyken cocuk kalayım.bırak heycandan konusamayacak kadar sevim seni.. git gide bosa kürek cekiyorum demekten alamıyorum kendimi.hersey gücümü o kadar kırıyor ki.bir de üstüne senin bu halin pekte cekilmiyor

sürekli mutsuzum diye düşünmende seni daha mutsuz eder canm. biraz bardağın dolu kısmını görmeye bak. en sevdiğin yemekleri ye, sevdiğin arakdslarınla bulus. baktın tek basına halledemiyorsun bence psıkologada gidebilirsin hem eğitimli hem tecrübeli bi insandan takviye alırsan daha sağlıklı olur. ve en önemlisi kesinlikle kendine bir hobi bul onunla uğraş, aşk çok güzel ama zaman herşeyin ilacı bunuda unutma

sürekli mutsuzum diye düşünmende seni daha mutsuz eder canm. biraz bardağın dolu kısmını görmeye bak. en sevdiğin yemekleri ye, sevdiğin arakdslarınla bulus. baktın tek basına halledemiyorsun bence psıkologada gidebilirsin hem eğitimli hem tecrübeli bi insandan takviye alırsan daha sağlıklı olur. ve en önemlisi kesinlikle kendine bir hobi bul onunla uğraş, aşk çok güzel ama zaman herşeyin ilacı bunuda unutma

sorunun büyüğü aşktan degil ki bosluktan takıyorum onu.ben burda yaşamak istemiyorum.ama bi şekilde burda tutuluyorum.bütün mesele bu sevdiğim mutlu oldugum sehirde olduktan sonra hiç birseyi takmıyorum gercekten.sevmediğim yerde de hayatımı kurmak hobi fln bulmak istemiyorum

sorunun büyüğü aşktan degil ki bosluktan takıyorum onu.ben burda yaşamak istemiyorum.ama bi şekilde burda tutuluyorum.bütün mesele bu sevdiğim mutlu oldugum sehirde olduktan sonra hiç birseyi takmıyorum gercekten.sevmediğim yerde de hayatımı kurmak hobi fln bulmak istemiyorum

bende diyorumki işte bulundugun durumdan hoşnut olmayabılırsın ama ömrünün sonuna kadarda böyle mutsuz geçiremezsin, hayat böyle geçmez.şuanda sen kendine eziyet ediyosun. biyerden başlaman gerekio, ortamını değiştir eğer mutlu olucaksan zevklerini değiştir.yaşadıgın şehri kendine biraz daha olsun sevilebilir yap. geçen günlerine yazık.sağlıklısın,gençsin bunlara şükret ve hayatını yaşa. mesela kendine güzel mutlu kitaplar al onları oku emin ol biraz iyi gelicektir:26:

bende diyorumki işte bulundugun durumdan hoşnut olmayabılırsın ama ömrünün sonuna kadarda böyle mutsuz geçiremezsin, hayat böyle geçmez.şuanda sen kendine eziyet ediyosun. biyerden başlaman gerekio, ortamını değiştir eğer mutlu olucaksan zevklerini değiştir.yaşadıgın şehri kendine biraz daha olsun sevilebilir yap. geçen günlerine yazık.sağlıklısın,gençsin bunlara şükret ve hayatını yaşa. mesela kendine güzel mutlu kitaplar al onları oku emin ol biraz iyi gelicektir:26:

haklısınız.ama cok tuaf ki bazen banyo bile yapmak istemiyorum..sanki burda bişeylere başlarsam hiç gidemicekmişim gibi geliyor ve bundan korkuyorum.ne kadar mtsuz olursam ve ailem bunu görürse o kadar cabuk gönderirler diye düşünüyorum.mutsuz olmak için özel bi cabam yok gerci gercekten mutsuzum

haklısınız.ama cok tuaf ki bazen banyo bile yapmak istemiyorum..sanki burda bişeylere başlarsam hiç gidemicekmişim gibi geliyor ve bundan korkuyorum.ne kadar mtsuz olursam ve ailem bunu görürse o kadar cabuk gönderirler diye düşünüyorum.mutsuz olmak için özel bi cabam yok gerci gercekten mutsuzum

bunlar depresyon belirtileri bence bir doktora görün hem mutlu olmaya çalış. zaman mekan önemli değil. önemli olan Allahn sana verdiği o vücuda beyne ruhuna iyi bakman. ailen ya anlamazsa seni? ya çabuk göndermezlerse napıcaksın? bu şekilde yaşauyabılırmısın?

erkek arkadasın ankarada sanırım o yuzden gıtmek ıstıyorsun?

kendıne takıntı yapmıssın mutsuzum dıye tekrarlaman senı bıryere getırmez ınan... ders calıs iş ara spor yap ne biliyim yürüyüşe cık ıyı gelır

erkek arkadasından memnun deilsende bı sure akısına bırak fazla takma...sen ne yaparsan yap hersey olacagına varır...

kendı kendını motıve edebıldıgın surece ferah olur gonlun kendını tedavı edeceksın bız ne desek boş....

Back
X