Işte bu evden artık çıkıyorum hissine nezman kapıldınız

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
39
İstanbul
Merhaba hanımlar dün gece yatağıma yattığımda gözümün önünde hiç aklıma gelmicek şeyler geldi ve başladım ağlama biray sonra 2yıl olcak evliliğimde kendi şehrimden başka bir şehre geldim ve bunun acısı yaşadım
düğün hazırlıkları tatlı bir teleşla sürerken ben düğün sabahına kadar hiçbirşeyin farkında değilmişim taki eve gelinlikle girene kdar kuaförden gelip gelinlikle içeri girerken artık o eve ailemle yıllardır yaşadığım eve başka biri olarka girdim birmisafir bir yabancı gibi işte oan başladım ağlamaya benim hatırladıklarım bunlar sizler nezman bu duyguya kapıldınıza.s.a.s.

evleneceğim gün..

düğün yemeğimizin yendiği restoranttan çıkarken annemler bizimle gelmeyince aa dedim ben evlendimkaydirigubbakcemile3

okdar zorki oan anlıyorsnuz bıraktıklarınızı ben gurbete geldim beni bıraktılar ailemler döndü çevremde kimse yoktu tanıdığım okdar zorki bence 1-2 yakın o şehirde seninle kalmalı ama biz hemen balayına gideceğimiz için öyle bişey olamdı tabiki zor ya çok zor gurbet evlilikleri

okdar zorki oan anlıyorsnuz bıraktıklarınızı ben gurbete geldim beni bıraktılar ailemler döndü çevremde kimse yoktu tanıdığım okdar zorki bence 1-2 yakın o şehirde seninle kalmalı ama biz hemen balayına gideceğimiz için öyle bişey olamdı tabiki zor ya çok zor gurbet evlilikleri

Çok zor tabi gurbet evlilikleri....
Ama ne mutlu sana ki annen baban hayatta ve istediğin zaman ziyarete gidebilirsin onları.. değilmi?
Sağlıklı olsunlar da varsın uzakta olsunlar be güzelim....

keşke annemm yaşasaydı da varsın telefonla olsun konuşabilseydim...senağlama

Çok zor tabi gurbet evlilikleri....
Ama ne mutlu sana ki annen baban hayatta ve istediğin zaman ziyarete gidebilirsin onları.. değilmi?
Sağlıklı olsunlar da varsın uzakta olsunlar be güzelim....

keşke annemm yaşasaydı da varsın telefonla olsun konuşabilseydim...senağlama

Ddoğru söylüyorsun canım herşeyden önemlisi sağlık aslında sana bişeyleri hatırlattığım için üzgünüm ailenin yerini kimse tutmuyor

Back
X