evet arkadaslar lahana diyetiyle hergün 5 km hızla 1 saat kosu bantında kostrup 30*10 mekik toplamda 300 mekik cekmeme rahmen 5 günde 2 kilo verdim nedense düsüremedim bi türlü yarın süper diyetimi uygulamaya kouyyorum biraz agır olucak ama günde sadece 5 mandelina yicem bakalım 1 haftada kac kilo vericem 1 haftada yine hergün 5 km kosucam kosu bantında ve 300 mekik cekicem toplamda kac olucak bakalım günde 60 mg da reaccutane iciyorum sivilcelerim icin daha öncede günde 3 portakal yiyerek diet yapıyodum ve 1.5 ayda 45 günlük sürede tam 28 kilo vermistim bakalım 5 mandalina ne kadar vericem hepnize ii zayıflamalar :)
pardon canim ama bu cok sagliksiz ve zararli. herseyden ye ama az ye aksam 6dan sonra bisey yeme, bu daha faydali. daha öncede uygulamissin bu diyeti, sanirim kilolari geri almissin.
Daha önce 3 portakal yiyerek 45 günde 28 kilo mu verdiniz ?
Sarkma v.s olmadı mı ?
ewt ama kendimi salıp bol bol yedgim için tekrar gerli aldım canım o yüzden oldu
üç portakalmı
canım madem bu kadar iradelisin yapsana şöyle aklı başında bir diyet..
evet arkadaslar lahana diyetiyle hergün 5 km hızla 1 saat kosu bantında kostrup 30*10 mekik toplamda 300 mekik cekmeme rahmen 5 günde 2 kilo verdim nedense düsüremedim bi türlü yarın süper diyetimi uygulamaya kouyyorum biraz agır olucak ama günde sadece 5 mandelina yicem bakalım 1 haftada kac kilo vericem 1 haftada yine hergün 5 km kosucam kosu bantında ve 300 mekik cekicem toplamda kac olucak bakalım günde 60 mg da reaccutane iciyorum sivilcelerim icin daha öncede günde 3 portakal yiyerek diet yapıyodum ve 1.5 ayda 45 günlük sürede tam 28 kilo vermistim bakalım 5 mandalina ne kadar vericem hepnize ii zayıflamalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?