- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
-
Çok güzel bir söz olmuş Allah tamamına erdirsin
Allah tamamına erdirsin
Hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah aminnnnn
Çok güzelmiş. Hayırlı olsun.
Ayy ne güzell yaa maşallah canım Allah tamamını erdirsin umarım hep ilk günki kadar mutlu olursun resmen yazını okurken bile heycanını hissettim, acaba bende yaşabilcekmiyim bugünleriiAllahım inşallah bizede böle güzel mutlu günler nasip eder.
hepsi birbirinden güzel canım valla heyecanlandım hepsine bakarken:)
ne zaman dan beri birlikteydiniz canım?
Aralik ayinda 6.senemiz bitiyor 7.seneye girecegiz insaallah
maşallah canım sizee o zaman sen coktan haketmişsin mutluluğu darısı once bana sonra tüm isteyenlere:)
Rabbim insaallah sana ve isteyen herkese daha güzelini yasatsin. Biz cok bekledik cok sabrettik birde mesafe vardi ama ciktigimiz ilk günden beri evlenecegiz diyorduk sözlümle bu ilk adimi attik yüzükleri taktik ya birbirimize bakip ne yani biz simdi sözlendikmi diye mutluluktan ucuyorduk.
şekerlerr siziii:)) ne güzel siz uzaktan olupta ilişkinizi bu noktaya getirmeyi becerebilmişsiniz canım.gercekten tabbım nazarlardan korusun sizi. ee düğün ne zaman?
cok sagol canim benim. Dügün tarihini aileler bize birakti bizde önümüzdeki yaza yetismez diye 2014 ilkbahar veya yaz olsun diye düsünüyoruz - yani en fazla 2sene sonra dügün fotograflarinida koyarim insaallah
ayy canım siz bilirsiniz ama çok var bee:)) ben bile heyecanlandım sen nasıl dayanıyorsun:))) ama tabı yavas yavas herseyını tamamlarsınız daha bir dolu ceyız alısvverısı var :)
Daha nişan var arada adim adim ilerliyoruz dügüne dogru. Ah o ceyiz alisverisini sorma zaten ben yaklasik 3senedir aliyorum az cok birseyler bugün bi eksik listesi yapayim dedim soklari yasadim bundan sonra bütcemin cogunu ceyize ayirmam gerekecek gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?