işte en mutlu günüm :) yoğun istek üzerine albümü yaptım

resimleriniz harika çok güzel bi enerjınız var tüm hayatınız boyunca devam eder inşallah. bebeğinizde yoldaymıs hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak naip olsun inşallah.

çok güzellleeeeeerrrrr
tesekkurler
resimleriniz harika çok güzel bi enerjınız var tüm hayatınız boyunca devam eder inşallah. bebeğinizde yoldaymıs hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak naip olsun inşallah.
canım cok tesekkur ederım amın ınsalllahh
cok guzel resimler mutlulugunuz resimlere yansimis allah her daim boyle devam etmesini nasip etsin

amın cok tesekkur ederım :78:

gerçekten çok guzel resimler allah mutluluğunuzu br ömür daim etsn bebeğinzle inşş

bayıldım ya hayalimdeki düğün fotolarına ancak bunlar karşılık verebilir, uyabilirdi Allah mutluğunuzu bozmasın inş..

gerçekten çok guzel resimler allah mutluluğunuzu br ömür daim etsn bebeğinzle inşş

bayıldım ya hayalimdeki düğün fotolarına ancak bunlar karşılık verebilir, uyabilirdi Allah mutluğunuzu bozmasın inş..

Çok çOK çokkkk güzelll

Ömür boyu mutluluklar Allah ayırmasın

cok tesekkurler arkadaslar
Allah sıze daha guzellerını yasatsın
hıc bırımızı ayırmasın :26:

çok cici bir gelin olmuşsunuz
fotolarda çok sempatik
bir ömür mutlulukar dilerim ama sormadan edemiyeceğim burnun çok biçimli estetik var mı çok beğendim de

çok cici bir gelin olmuşsunuz
fotolarda çok sempatik
bir ömür mutlulukar dilerim ama sormadan edemiyeceğim burnun çok biçimli estetik var mı çok beğendim de

ayy hayatımda aldıgım en guzel ıtıfatlardan bırısı
cok mutlu oldum burnum ıcın yaptıgın yoruma
ben cok bıcımlı bulmuyorum ust kısmını ozellıkle
estetıklı degıl yanı canım cok tesekkurler guzel yorumların ıcın

rica ederim
ne gördüysem onu söyledim
bence bundan sonra burnunu beğenmelisin

çok gzl resmler tebrkler ... aykkblar çok gzl farklı ama keşke bi de topukluyla çekinseydin...

topuklu ayakkabıyı sadece kuaforden eve gıderken bıde nıkahta gıydım sonrasında cıkardım
dızımden amelıyat oldum ustunde cok uzun sure duramıyorum
topukluylada cok resmım var ama farkında degılım hıc onunla resım koymadıgımın
tesekkur ederım buarada

fotograflar cok orjınal duruyor
masallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…