İşte Esra Erol'un Bebeğinin Adı

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.346
693
373
Kocaeli
Esra Erol'un bebeğinin cinsiyeti ve ismi belli oldu. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Esra Erol, bebeği ile ilgili bilgileri yeni sezonuna dün başlayan programında izleyicilerle paylaştı. Erol, “Tam tamına 25 haftanın içinde bulunuyorum, 7 aylık hamileyim. Bir oğlum olacak Allah kısmet ederse ve ismi Ömer olacak.” dedi.Esra Erol'un İdris Ali isminde bir oğlu var. Esra Erol, şimdiye kadar 10 kilo aldığını söyledi.

En Değişik Bebek İsimleri Ve Anlamları Tıklayınız

Cok yaman çelişki esra erolun kocasi kürt ve aleviymis bildigim kadari ile. Ömer ismi pek kullanilmaz onlarda .sasirdim dogrusu. Ben de çocuğumun adini ömer faruk koymak istyrm

Dun de bu konuyu gorunce programina bakayim dedim, Omer Erol Ozbir olacak adi dedi. Kendi soyadini ikinci isim olarak koyacakmis. Yine son derece acitasyon, aglamalar yorumlar hepsi vardi programda

Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına ama 7 aylık hamile kadın program mı sunar Allah aşkına

Sağlıkla kucağına alsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…