İşte gelin Beren

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
29 Temmuz'da Kenan Doğulu ile ABD'de evlenecek olan Beren Saat gelinliğini seçti. Güzel oyuncu, İsrailli modacı Mira Zwillinger'in 7 bin 500 dolarlık tek omuzlu gelinliğini tercih etti
$beren-saat_6463.webp
Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun düğününden detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. 29 Temmuz'da Los Angeles'taki bir törenle popçu aşkıyla dünyaevine girmeye hazırlanan güzel oyuncu, hayalindeki gelinliği de buldu. Beren Saat, magazin basını kadar kadın hayranları tarafından da çok merak edilen gelinliğin ilk fotoğrafını dün instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu, gelinliğinin modelini gizli tutmak için belli belirsiz bir fotoğraf paylaştı ancak başarılı olamadı. Saat, hayatının en mutlu günü için İsrailli modacı Mira Zwillinger imzalı bir gelinlik seçti.

TAMAMEN EL İŞÇİLİĞİ
Her zamanki gibi gösterişten uzak duran güzel oyuncunun gelinliği; ipek şifon, organza ve dantel kumaşlardan oluşuyor. Tamamen el işçiliği olup ve modacının 'Jade' isimli koleksiyonuna ait olan gelinlik, tek omuzlu. Beren Saat'in bel kısmında da kurdale olan gelinliğinin fiyatı ise 7 bin 500 dolar yani yaklaşık 15 bin 800 lira...

TEK OMUZ TERCiH ETTi
Hayalindeki gelinliği Mira Zwillinger imzalı koleksiyondan bulan Beren Saat; tek omuzlu bir modeli tercih etti. Etek kısmı şifon olan gelinliğin göğüs kısmında ise organza ve dantel kumaş kullanıldı. Gelinlik, tamamen el işçiliği.

bide israilli modacıya yaptırmış yuh diyorum kan emicilerden 7,500 dolara gelinlik alacağıma gider bit pazarından alır giyerim. oda gecelik gibi :1:

Gecelik.diye deyil temizlik bezi yapmam bu ne ya böyle israillilere o.parayı vericeğne filistine yardım etseydi başka ülke yok muydu alacak

Israilli modaci mi? Pes! Dunya yerinden oynamis, bunlar hayal aleminde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yav gelinliği geçin de ben Kenan'ı koluma takıp da koca diye gezmem yav. Çocuk gibi değil mi adam. ı ıııhh ,olmamış.:19:

Neyse mutlu olsunlar inşallah.

Bu kadının mütevazi olmaya kastığını düşünüyorum. Resmen kafasından kurmuş, dümdüz sade ama kaliteli olsun diye. Bulduğu en sade ve işçilikli şeyi almış. Beğenip de almamış bence. :))

😃😃gecelik resmen. Bereni oldum olası sevmem ztn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yakisip yakismadiklarini soylemek benim haddime degil. Ask bu sonucta nedensiz de olabilir. Her ikisi de bekar insanlar ortada ahlak disi bir durum da yok.

Beren Saati ben de oyuncu olarak sevmem, oynadigi hicbir rolde vayy bee kiz ne oynamis demedim simdiye kadar. Zaten bu kiz yetenegi ile degil bircok insana sevimli ve guzel geldigi icin buralar geldi. Ayrica cesur sahnelerde oynamasi da onu dizilerin aranan yuzu yapti. Bu sohreti Hakediyor mu? Kesinlikle hayir.

Dunyada neler oluyor, Türkiye'de ne zorluklar icinde cocuk okutan hasta bakan insanlar var. Bunlari dusununce, emeksiz eğitimsiz oyuncu olan ve dunya para kazanan insanlarin, bu paralari bu kadar kolay harcadiklarini gormek beni uzuyor, dunyanin adaletine sovesim geliyor.

hak ediyor bence..deliler gıbı calıstıgını soyleyen nıce ınsan var..üstelık temız kalbı yuzune vuruyor. sevmıyorum dıyenler sevmesın tabı goreceli bu mevzular. oyunculugu gayet basarılı. ben de konservatuvarlıyım ve ıyı oyuncuyu biliyoruz az cok.
gelinliğe gelınce guzel değil bence de ama bu kız galalarda bile neredeyse pijama ıle gelıcek.tarzı oyle demek kı

O kadar da kötü değil yapmayın kızlar yaa:KK53:

Back
X