İşte gerçek Külkedisi!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.gazetevatan.com/iste-gercek-kulkedisi--801803-dunya/
İşte gerçek Külkedisi!

• New York’ta muhasebe okurken garsonluk da yapmıştı. Soylu olmayan Hellqvist’in nikahtan sonra ‘prenses’ unvanı kazanması saray önünde bekleyen kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı.

--1543040.Jpeg

Çift, nikah kıyıldıktan sonra kentin tarihi bölümünde, parke taşlı sokaklarda atlı arabayla halkı selamladı. Çiftin saraya dönüşünde 21 pare top atışı yapıldı. Düğüne aralarında Japonya Prensesi Takamado veİngiltere Prensi Edward’ın da bulunduğu, çoğu Avrupa’daki kraliyet ailelerinin üyesi yaklaşık 550 kişi davet edildi.

Yaptıklarımdan pişman değilim

Sofia Hellqvist, medyanın ilgisi üzerine, bunların artık geçmişte kaldığını söyledi, “Hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorum. O tecrübelerim sayesinde bugünkü ben oldum. Bugün aynı şeyleri yapmazdım” dedi. Çiftin 2010’da bir restoranda tanıştıkları belirtiliyor. İsveç basını çiftin birlikteliği açıklandıktan sonra 2004’te bir erkek dergisine boa yılanıyla verdiği çıplak pozları dahil Hellqvist’in geçmişini ‘didik didik etti’. Hellqvist bir yıl sonra, yarışmacıların lüks bir otelde, en uzun süre kalan kişi olmak için mücadele ettiği ‘Paradise Hotel’ adlı bir reality şov’a katıldı.

--1543036.Jpeg

İsveç Prensi Philip ile evlenen Sofia dün dünyanın en ünlü genç kız masalı Sindirella’yı gerçek kıldı. Masaldakine benzeyen bir atlı arabayla saraya prenses gitti.

--1543037.Jpeg

--1543038.Jpeg